TAI İle Technocast Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Technocast fabrikası ile Tusaş-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TAI) arasında iş birliği protokolü imzalandı. 

TAI İle Technocast Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü Bülent Eker, toplantıda yerli ve milli yolcu uçak jantı konusunda yapılabilecek ve geliştirilecek projelerden bahsedileceğini söyleyerek toplantının basına kapalı şekilde yapılacağını söyledi.

Eker’in ardından söz alan Technocast Genel Müdürü Necat Öney ise, üniversite-sanayi iş birliğinin çok güzel bir örnek yapıldı. 

Öney, "Yolcu uçağı jantı ile başladığımız bu projeyi Türk savunma sanayisinde de katkıda bulunmak istiyoruz. Talep bizim tarafımızdan geldi. Burada bize ilgi gösteren yetkililerimize teşekkür ediyorum. 

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ise "Çalışmalarımızı gözden geçireceğiz. Yolcu uçağı jantı ile ilgili daha evvel bir ziyaretimiz olmuştu. Bugün de genel bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
 
Toplantıya Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Technocast Genel Müdürü Necat Öney, Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Genel Müdürü Bülent Eker, Tusaş-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş yetkilisi Serkan Yalız katıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER