2018 E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş Ekranı

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne giriş yapmak çok kolay ve basittir. Öğrenci numaranızla giriş yaparak hem son gelişmeleri öğrenebilir, hem de hangi belgeyi alacağınızı öğrenebilirsiniz.

2018 E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş Ekranı

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne nasıl giriş yapılır?

Giriş için tıklayınız

Açılan sayfa üzerinden sağ tarafta bulunan “Veli Bilgilendirme Sistemi” alanından güvenlik rakamlarını, öğrenci T.C. kimlik numarasını ve öğrenci okul numarasını girmeniz gerekmektedir. Daha sonra sisteme giriş yaparak tüm sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

E-Okul ile hangi sorgulamalar yapılır?

E-Okul ile birçok sorgulama işlemleri yapılabilir. Bunların arasında;

Devamsızlık sorgulama

Yazılı sonuçları

Sözlü sonuçları

Karne notları

Haftalık ders programları

Performans bilgileri ve çok daha fazla sorgulamaları gerçekleştirebilirsiniz.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi yenilendi

Veli Bilgilendirme Sistemi yenilendi. Resmi site üzerinden yapılan açıklamada “Yenilenen tasarımımız ile artık e-okul mobil uyumlu çok daha özgün ve yenilikçi bir görünüme sahip.” duyurusu yapıldı.

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’nde Kurum Standartları Modülü

Yenilen e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi’ne 2018 senesinde Kurum Standartları Modülü eklendi. Resmi siteden de bu konuyla ilgili duyuru geldi. Açıklamada 2016-2017 Eğitim-Öğretim senesinde resmi okul öncesi eğitim kurumları, ilkokul, ortaokul, imam hatip ortaokulları ve yatılı bölge ortaokullarının değerlendirilmesini sağlayacak "Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Standartları Modülü" veri girişine açılmıştır (Veliler, Veli T.C. Kimlik No ve Öğrenci No ile, öğrenciler ise Öğrenci T.C. Kimlik no ve Öğrenci No ile giriş yapacaklardır.

Veli/Öğrenciler olarak kurumunuzu değerlendirmek için TIKLAYINIZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER