ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERE BİR ŞANS DAHA !

MEB Boş Kalan Kontenjanlara Ek Yerleştirme Yapacak

ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERE BİR  ŞANS  DAHA !

MMilli  Eğitim Bakanlığı 40 bin öğrtemen ataması yapacaktı ancak 36 bin 552 öğrtemenin ataması gerçekleşti. 3 bin 612 kontenjan açık kaldı. Bakanlık şimdi ek yerleştirme ile bu atamayı 40 bine tamamlayacak.

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü yetkilileri  3 bin 612 öğretmen kadrosuna ek yerleştirmeyle atama yapılacağını bilertirken anca erleştirme tarihi açıklanmadı.

  

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
umutsuz
umutsuz - 12 yıl Önce

kimi ataacak benimi atayacak atanacaklar zaten listelerinde var artık inanmıyorum hiç bir şeye yazıklar olsun böyle atama apanlara benim tarafım yok doğrudan yanayım atanmam çok zordur neyyin yorumunu apaım hepsini Alaha havale ediorum

reyhen can bal
reyhen can bal - 12 yıl Önce

Merhaba!Memur fencilerdenim.Normalde kurumlar arası yeniden atamada boş kalan kontenjanlara kurumlar arası ilk atamayla tamamlarlardı.Bakanımız sağolsun bunuda yaptı bize ve 120 kontenJanı boş bıraktı.kpss mizi yedin,40binden kalan %3lük kontenjanımızı da yedin.OLmadı hep doğuyu açtın bize.Bunada kabul dedik tercih ettik.Buda size yetmez deyip yeniden atamada boş kalan 120 kontenjanıda kurumlar arası ilk atamaylada tamamlamadın.Başka yapacak bir şeyde kalmadı SAYIN ÖMER DİNÇER.

SIRADAKİ HABER