BAKAN DİNÇER AÇIKLADI İSTANBUL VE ANKARA'DA KAÇ NORM FAZLASI ÖĞRETMEN VAR ?

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer norm fazlası öğretmenlerle ilgili ise şu sözleri söyledi

BAKAN DİNÇER AÇIKLADI İSTANBUL VE ANKARA'DA  KAÇ NORM FAZLASI ÖĞRETMEN VAR ?
Açık konuşayım büyük şehirlerde özellikle İstanbul ve Ankara'da tam 33 bin norm fazlası öğretmen var. Bunun 13 bini sınıf öğretmeni. Büyük şehirlerde yığılmışlar. Bir öğretmenin aylık maliyeti 3 bin lira, yıllık 36 bin lira. 33 bin öğretmenin yıllık maliyeti 1.1 milyar TL. Şimdi soruyorum Türkiye bu kadar zengin mi? 
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
osman
osman - 12 yıl Önce

10 senedir ne yapıldı o zaman?Güzel ve sistemli idare etseydiniz.Suçlu öğretmen mi?Çözüm bulamayacaksanız,neden oradasınız?Başka bakanlığa veya göreve atanın.Herşey oy değildir.Hepiniz gün gelecek gideceksiniz.

şerife yeşilçimen
şerife yeşilçimen - 11 yıl Önce

sayın bakan neden o zaman geçen yıl yeni öğretmenler atandı okulumuza bu ne çelişki şimdi bizim sınıf öğretmenimiz 3. sınıfı okutuyor ve norm fazlası seçilip gönderiliyor 3. sınıfın öğretmenimi norm fazlası yoksa 1. sınıfa başlayanmı bu bizim çocuklarımıza haksızlık itiraz edyorum ve öğretmenimizin geri dönmesini istiyorum.BİZ KUKLA değiliz çocuklarımızın eğitimine zarar veriyorsunuz.4+4+4de uyun ve öğretmenimizi geri verin.sınıf temsilcisi olarak imzalarımızı topladık gerekirse mahkeme yoluyla öğretmenimizi geri alacağız.

Nurdan Kirilen
Nurdan Kirilen - 11 yıl Önce

Sayin Bakanim.Sene basinda cocuklarimizin psikolojisini dusunerek yapmis oldugunuz ilkokullarda sinifi olan ogretmenlerin ogrencilerini mezun edebilmesi kararinizi devam ettirmenizi 8 yasinda bir evlat annesi olarak cani gonulden rica ediyorum.Bu cocuklar hepimizin.Saygilarimla..

SIRADAKİ HABER