BAKAN DİNÇER'DEN ALAN DEĞİŞİKLİĞİ MÜJDESİ

Milli Eğitim Bakanı Ömer DİNÇER , Alan değiştiren ve pişman olan öğretmenlerin tekrar eski görev yerlerine dönmeleri şartıyla iptale izin vereceklerini açıkladı...

BAKAN DİNÇER'DEN ALAN DEĞİŞİKLİĞİ MÜJDESİ
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, İstanbul Suriçi Grubu Derneği tarafından Barcelo Eresin TopkapıOtel'de düzenlenen ''İstanbul Toplantıları'' konulu programa katıldı. Bakan Dinçer, programda yaptığı konuşmada sorulan 'Alan Değişikliği İptali İsteyen Öğretmenlerin Durumu'na Eğer alan değişikliğinden önceki görev yerlerine dönmeyi kabul ederlerse başvurularını kabul edeceğiz, diye cevap verdi.

KAYNAK: kamudanhaber.com
Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
sınıf öğretmeni
sınıf öğretmeni - 11 yıl Önce

ben bu alan değişikliğinin bu vatana yapılmış en büyük ihanet olarak görüyorum.bu ülkenin ilerlemesini bir nesil engellemek için yapılan sinsice bir plan diye görüyorum.bzira eğitimin niteliğinin bir ülke geleceği için nekadar önemli olduğu herkesce bilinen bir gerçektir.kendini bu alan değişikliğinde memnun gören öğretmen arkadaşlarında eğitimden önce kendi rahat çıkarlarını düşündüklerini düşünüyorum.iyiki bu aralar okulda olan bir çocuğum yok.bu duruma göz yuman gerek adalet gerek sendika ve siyatet topyekün bunun sonuçalrından her iki cihanda da sorumludur.

kerem
kerem - 11 yıl Önce

başka şikayetleye dikkate alınmıyorda üç beş alan değişikliğinden memnun olmayan öğretmenlerin mi şikayetleri dikkate alınıyor ya ben bu alan değişikliğini beğenmedim geri gidecem ne ala memleket çocuk oyuncağı mı bu?

kerem
kerem - 11 yıl Önce

başka şikayetleye dikkate alınmıyorda üç beş alan değişikliğinden memnun olmayan öğretmenlerin mi şikayetleri dikkate alınıyor ya ben bu alan değişikliğini beğenmedim geri gidecem ne ala memleket çocuk oyuncağı mı bu?

sınıf öğretmeni
sınıf öğretmeni - 11 yıl Önce

canım sen ya geçiş yapamadın ya da yan alanın yok.genelde bu söylemleri geçemeyen kıskançlar söylüyor.eğitimin kalitesi ise tartışılır.alanından mezun olupta yatanları,yetersizleri biz çok gördük.kaldıki bakanlık önüne geleni sınıf öğretmeni yaparken hiç kimse eğitimin kalitesini düşünmüyordu.bizler kendimizi branşımızı bu kadar küçümsedikçe esas hiçbir ilerleme olmaz.ünlü ile ünsüzü bilmeyenler sınıf öğretmenliği yapıyor yan alanı olan yeteri krediyide aynı zamanda alan kişiler.senin söylediğin gibi kara cahil değiller.bu arada ben geçiş yapmadım ama yapan arkadaşların inanıyorum ki bilgisizlikten değil yılların alışkanlıklarından vazgeçemedikler içindir sıkıntıları

evet yorum bu
evet yorum bu - 11 yıl Önce

sen alanın olmayan sınıf öğretmenliğine geçerken sınıfcının hakkını yedin,sonra alan değiştircem ben dedin gittin branscının hakkını yedin,sonra tekrar dönmek istiyon dönecen oradaki sınıfcıyı norm fazlası yapacan,madem pişman olacan niye alan değiştiriyon,alan değiştirip pişman olmayacak kaç kişi vardı sırada, bu meb senin için mi var? senden başka adam mı yok? bu arada kaç tane öğrencinin hakkını yedin senin gibilerin yüzünden eğitim bi gıdım ilerlemiyo gittin bari orda kal kendini geliştir,zorunda kalmışmış külahıma anlat.senin amacın yerini değiştirip merkeze bi yere gelmekti şimdide orada kalıp eski bransına dönmek istiyon bak yine hak yeyecen hak yiyen bişey yesin

halil
halil - 11 yıl Önce

olması gereken buydu zorla güzellik olmaz.bakanımı tebrik ediyorum.herkes kendi işini yapsın.

Değişim
Değişim - 11 yıl Önce

Bakanımız böyle bir karar almışsa kendisini tebrik ederim.Geri dönmek isteyen kişi bence dönmeli.

sevgi
sevgi - 11 yıl Önce

Ben asker eşiyim alan değiştirmeyip eşimden mi ayrılsaydım?mecburen değiştirdim ama mutsuzum.Kendi mesleğimi eşim asker diye mecburen tayin görüyor diye yapamıyorum.


SIRADAKİ HABER