BAKAN DİNÇER'DEN HÜSEYİN ÇELİK VE NİMET BAŞ'A SALVO.

TWİTTER'DEN KENDİSİNE KARŞI BİRLİKTE HAREKET EDEN ESKİ BAKANLAR ÇELİK VE BAŞ'A DA GÖNDERME YAPAN DİNÇER ONLARIN DÖNEMİNDE İNTİYAÇ DUYDUĞUMUZ ÖĞRTEMENİN SADECE YÜZDE 50'SİNİ ALABİLİYORDUK.

BAKAN DİNÇER'DEN HÜSEYİN ÇELİK VE NİMET BAŞ'A  SALVO.

Bazı gerçekler var. Hüseyin Çelik konuşuyor, Nimet Çubukçu konuşuyor. Rakamlara bakalım. Hüseyin Çelik, Nimet Çubukçu ve ondan önceki dönemlerde biz ihtiyaç duyduğumuz öğretmenlerin ancak yüzde 50'sini alabiliyorduk. Ben bu sene 57 bin öğretmen alıyorum. Toplam ihtiyacın yüzde 80'ini karşılıyorum. Ayrıca şu da var. Geçen yıl ilköğretimi 5 yıl diye düşünmüştük. Bu sene dört yıl. Beşinci sınıflarda iki kat öğretmen var elimde. Bunları okullarında tuttuk. İyi değerlendirirsek çok fayda sağlayacak. Şu rakamı da vereyim. Özür ataması olarak yer değiştirmek isteyen 25 bin öğretmen talebi var. Diyelim tamamı bile haklı olsa ben bunları nereye dağıtayım? Taleplerde yığılma olan yerlere bakın. Beni eleştirenler bir an kendilerini Milli Eğitim Bakanı yerine koysunlar sonra da ellerini vicdanlarına.Kaynak akşam


  AK
Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
celal
celal - 12 yıl Önce

iyisi istifa etmesi, daha fazla zarar vermeden

ahmet gündoğdu
ahmet gündoğdu - 12 yıl Önce

devleti yönetmeye talip olanlar çözüm konuşmalı sorunu zaten herkes biliyor iyi devlet adamı sorun çözdüğü zaman olur. terör oluyor suçlu dış güçler sınıflar kalabalık suçlu evlenen çiftlet. bin yıllık devlet geleneği olan bir ülkenin bakanı böyle konuşamaz.

SIRADAKİ HABER