BAKAN DİNÇER'DEN ÖĞRETMENLERE EŞ DURUMU ÇAĞRISI !

Sivas ın doğusuna giden bütün eşleri göndereceğim.

BAKAN DİNÇER'DEN ÖĞRETMENLERE EŞ DURUMU ÇAĞRISI !
Dinçer: Sivasın doğusuna gidecek bütün eşleri göndereceğim. Fakat özel sektörde çalışanlar eş durumu tayinine tabi değildir, bütün bunları bilirler dedi.
Eş durumu tayinleri neden yapılmıyor?
Sadece bu yıl, sadece eş durumunda 25 binden fazla öğretmen iller arasında yer değiştirmek istedi. Aynı il içinde ise eş durumundan değişiklik talep eden öğretmen sayısı 26 bin. İsteğe bağlı yer değiştirme talepleri de var. Kadrolarımızın doluluk oranı yüzde 83. 25 bin öğretmenin 16 bininin atamasını yaptık. 9 bini için uğraşıyoruz.
Sivas’ın doğusuna gitmek isteyen bütün öğretmenlerin eş durumundan atamasını yapacağım. Bunu buradan ilan ediyorum. Ülkeyi sıkıntıya sokmayacak ve öğretmenleri memnun edecek her türlü çözüme hazırım.
 
 

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ersin
ersin - 12 yıl Önce

Bu kadar hukuksuzluk da olmaz zorunlu hizmete tabi personele yapılmış bir uygulamadır milleti salak yerine koyuyorlar adam gibi atama yapacaksan yap milleti kandırma,yalan söyleme dosdoğru ol yıllarımızı verdik buralarda tayinimi de güneydoğuya istedim pes artık özel sektör olmazmış yuh artık.Dava açalım arkadaşlar pes etmek yok.

a
a - 12 yıl Önce

sayın bakana sormak istiyorum öğretmenlerin bundan sonra bilgisayardan evlilik atamasi mi yapacakmis. memur olmayan eşlele evlenilmeyecekmis mi.? özel sektörde calisanlarla memurlar evlenemz yani. Sayın bakan sizin anlicaniz dille sizi allaha havale ediyorum anca bundan anlarsiniz.

tolga ateş
tolga ateş - 12 yıl Önce

eşi özel sektörde olup mdava açacak arkadaşlar varmı?eş güdümlü dava açalım ...

SIRADAKİ HABER