BİR MÜDÜR YARDIMCISININ İSYANI

BİR MÜDÜR YARDIMCISININ KADRO VE ATAMA İSYANI İSYANI

BİR MÜDÜR YARDIMCISININ İSYANI
 
Sayın kamudan.com  yetkilileri, aynı binada hem ilkokul hem de ortaokul olan bir eğitim kurumunda sınıf öğretmeni müdür yardımcısıyım. İlkokul kısmında 150 öğrenciden az öğrenci olması nedeniyle norm fazlası oldum. Şimdi ortaokul kısmına sınava dayalı müdür yardımcısı atanacak. Sınava dayalı atamalar ilk yapıldığından norm fazlası atamalarda tercih edecek okul da kalmayacak. 
Durumumuzla ilgili yetkililerce farklı yorumlar yapılmakta:kimisi tercihlerimize atanmadığımız takdirde valiliklerce resen atanacağımızı,kimisi de 2 yıl açılacak okullara (ki kalmayacak) tercihte bulunup 2 yıl sonunda atanmadığımız takdirde öğretmenliğe döndürüleceğimizi söylüyor. Her halükarda mağduriyet,hak gaspı...çok az kısmı ise tercihlerimize atanamdığımız takdirde rotasyona kadar okul ile ilişkilendirileceğimizi söylemekte..mağduruz,sıkıntıdayız. Hakkımız elimizden alınıyor. Bu belirsizliğe birileri cevap verin.
Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Eşekten düşen bilir...
Eşekten düşen bilir... - 11 yıl Önce

Hani derler ya eşekten düşenin halinden, eşekten düşen anlar. Sayın meslektaşım ben de çeşitli haksızlıklara uğradım ve hepsini mahkemeye taşıdım ve taşıyacağım. (MEB her iki davadan birini kaybediyor.) Bir yandan da ülkemin kalkınma lokomotifi olacak eğitimizin halini gördükçe kahroluyorum. Allah kötülerin ve iş bilmez art niyetlilerin belasını versin.

ABBAS  EROL
ABBAS EROL - 11 yıl Önce

BİR MÜDÜR YRD. İSYANINI TAMAMIYLA DESTEKLİYORUM.SAYIN YETKİLİLER HAK GASP ETMEYİNİZ.KİŞİLERİ MAĞDUR EDİP,MAHKEMELERLE UĞRAŞTIRIP İŞ KAYBINA LÜTFEN YOL AÇMAYINIZ.İNSANLARIN ŞEVK İÇİNDE ÇALIŞMASI DİLEĞİYLE.

mehmet
mehmet - 11 yıl Önce

sayın müdür yardımcısı evet sıkıntılarımızı kamudan haberle paylaşalım yolsuzluk-usulsüzlükler gün yüzüne çıksın ama bu konuda iş size düşüyor.hemen bulunduğunuz yerdeki Türk Eğitim sen e gidip bir an önce hukuki yardım alarak mahkemeye başvurmazsanız bir şey elde edemezsiniz.Yarın geç olabilir.

erzincan  atama
erzincan atama - 10 yıl Önce

hangi iller bunu yapıyor. Erzincanda aynısını yaptı. Aynı bah çedede dönüşüm sonrası 2 müdür yardımcısıda ortaokula verilip ilkokula atama yaptılar. Şimdide ortaokulda 1 fazlalık var . Böyle atama olur mu

SIRADAKİ HABER