MEB ALAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARINI NE ZAMAN YAPACAK. YOKSA UNUTTU MU ?

MEB daha önce yapmış olduğu açıklamada 10-13 eylül tarahleri arasında alan değişikliği için başvuruların alınacağını açıklamıştı. Saat 17.00 itibariyle MEB alan değişiliği kılavuzunu yayımlamadı ve başvuru sayfasını açmadı.

MEB ALAN DEĞİŞİKLİĞİ BAŞVURULARINI NE ZAMAN YAPACAK. YOKSA  UNUTTU MU ?
MEB'in alan değişilkiği konusunda  yapmış olduğu açıklamaya göre başvuruların başlaması gerekiyordu binlerce öğretmen kılavuzun yayımlanmasını ve başvuru sayfasının açılmasını bekliyor.
 
İşte o Açıklama 
 
2012 Yılı Alan Değişikliği Kılavuzu, Bakanlığımızın http://www.meb.gov.tradresinde kamuoyuna duyurulacaktır. Başvurular, 10-13 Eylül 2012 tarihleri arasında alınacak olup, atamalar 14 Eylül2012 tarihinde yapılacaktır. Atananlar, yeni görevlerine 17/09/2012 tarihinden itibaren başlayacaklardır..
Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
veli gün
veli gün - 12 yıl Önce

her işi olduğu gibi bunuda berbat etiler

zt
zt - 12 yıl Önce

bunların doğru söyledikleri bir şey yok

Erdoğan Güven
Erdoğan Güven - 12 yıl Önce

Neyine yorum yapalım. Milli eğitim hangi işi doğru yaptı da bunu doğru yapsın. Eşi dostu hısımı akrabayı yağcıyı partiliyi sendikalıyı nasıl korur kollar diğerlerinin önüne geçiririz diye düşünüyorlardır. Galiba henüz formül bulamadılar. Onun için başlatmıyorlar.

Talih Siz
Talih Siz - 12 yıl Önce

"Haha, ben kılavuzu gördüm, kılavuz http://www.meb.gov.tr/ adresinde yayınlandı. Hem de 10 Eylül'de. Dikkatlice okudum, MEB bu kez çok anlaşılır, akılda soru işareti bırakmayan bir kılavuz hazırlamış. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. T.C. Kimlik Numaram ile Mebbis'e girdim, başvurumu yaptım, çok güzel sistem sıramı da gösteriyor 5 tercihimde 3'üne kesin giderim gibi görünüyor. Nasıl olsa ayın 14'ünde atamam belli olacak ve 17 Eylül'de göreve başlayacağım o zaman ismimi cismimi ve atama bilgilerimi açıklarım. Elveda sınıf, merhaba branş" desem herhalde MEB kadar yalan söylemiş olmam :)

Nermin SAHİP
Nermin SAHİP - 12 yıl Önce

13 Eylül 2012 hala alan değişikliği başvuruları başlamadı. Binlerce öğretmen beklentide... Bakanımız 17 Eylül 2012'de alan değişikliği yapan öğretmenlerin görevde olacaklarını söylemişti.MEB'nın takvime uymasını başvuruların açılmasını istiyoruz. Konuyla ilgili açıklama bekliyoruz...

bedriye alkan
bedriye alkan - 12 yıl Önce

arkadaşlar alan değişikliği ile ilgili duyuru bu akşam insan kaynaklarında duyuruldu.Buna göre başvurular 19-24 eylül.Yalnız başlık olarak özür grubu alan değişikliği olarak yazılmış.Yazının sonunda il içi alan değişikliği yazıyar ona dikkat...

kokusnus
kokusnus - 12 yıl Önce

sayın yetkililere;bu bir alan değişliği saçmalığı ise, alan değişikliğinin okkalısı sandık başında olacaktır. emin olun buna.... saygılarımla

SIRADAKİ HABER