MEB İle LÖSEV Arasında İş Birliği Protokolü

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, MEB Tevfik İleri Toplantı Salonu´nda yapılan törende, Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla okullarda yapılan faaliyetlerin duyarlılık oluşturduğunu söyledi. 

MEB İle LÖSEV Arasında İş Birliği Protokolü

Safran, "Farkındalık oluşturduğumuz hususla ilgili olarak bir çocuğumuzu bile kurtarabilsek biz bunu kazanç sayar ve gurur duyarız. İnsanlık için iyi bir iş yaptığımıza inanıyorum. 

Protokolünün içeriğine ilişkin olarak da bilgi veren Safran, şunları kaydetti: "Bu protokolle okullarda ciddi olarak hem tanıtım hem öğretmen hem öğrenci hem de veliler anlamında LÖSEV´in faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapmak ve bu hastalıkla ilgili farkındalık kazandırmak istiyoruz. 

Protokol ayrıca, hastalığa yakalanmış veya tedavi gören çocuklara yaklaşım ve iletişim konularında eğitimsel olarak bilgilendirmek gibi birtakım aktiviteleri kapsıyor.

Konuşmalardan sonra Safran ile Ezer, iş birliği protokolünü imzaladı. Törene, Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu ve Ortaöğretim Genel Müdürü Cevdet Vural da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2018, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER