MEB: Yüksek Maaşla Personel Alımı Gerçekleştirecek

MEB Milli Eğitim Bakanlığı yüksek maaşla sözleşmeli personel alımı (kamu personeli alımı) yapılacağı duyuruldu. Alınacak personeller Ankara adresine alınacak olup başvurular elektronik ortamda yapılacaktır.

MEB: Yüksek Maaşla Personel Alımı Gerçekleştirecek

MEB başvuru formu ve başvuru kılavuzu aşağıda bulunan link adresinde mevcuttur. Başvurular Bakanlığın İnsan kaynakları daire başkanlığına İnternet ortamından yapılacaktır.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına Dair Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik" in 8 inci maddesi uyarınca Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonunda istihdam edilmek ve tam zamanlı çalıştırılmak üzere Sözlü ve uygulamalı sınavla toplam 13 personel alınacağı bildirildi.

Başvuracak adaylarda aranan şartlar: Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması gerekmektedir.

Ayrıca yabancı dil puanı genel ve özel şartları sağlayan adaylardan sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranlar arasından yapılacak sözlü ve mülakat sınavla sözleşmeli bilişim personeli pozisyonu için aday giriş sınavına alınacaktır.

Başvurular 18 - 22 Mart 2019 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı internet sitesinde bulunan başvuru formu mesai saati bitimine kadar eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra, istenilen belgeler elektronik ortamda başvuru formuna eklenecektir. Elektronik ortamda yapılan başvurulardan ilgili Yönetmeliğin 8 inci maddesi uyarınca yapılacak olan sıralamaya göre sözlü sınava çağrılacaktır.

MEB 13 Sözleşmeli Bilişim personel alımı ilan kılavuzu için tıklayın

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER