NİKAHLARINI OKULDA KIYDILAR

Van'ın Çatak İlçesi'ne 5 yıl önce sosyal bilgiler öğretmeni olarak atanan Tayfun Altındal, aynı okulda görevli matematik öğretmeni Hacer Bodur ile evlendi. Öğretmen çiftin nikahı, görev yaptıkları okulda kıyıldı.

NİKAHLARINI OKULDA KIYDILAR

Van'ın Çatak İlçesi'ne 5 yıl önce atanan 31 yaşındaki Tayfun Altındal geçen yıl yine Çatak İlçesi Muhammet Sait Aydın Anadolu Lisesi'ne matematik öğretmeni olarak atanan Hacer Bodur ile tanıştı. Aynı okulda 1 yıldan bu yana görev yapan öğretmenler yaklaşık 3 ay önce evlilik kararı aldı. Çiftin, nikahı da görev yaptıkları okulda kıyıldı.

Nikaha İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Çatak Milli Eğitim Şube Müdürü Şükriye Ersari, öğretmen arkadaşları ve öğrenciler katıldı. Okul bahçesine kurulan masada imza atan öğretmen çift, nikahın ardından süslenen okul bahçesinde hoparlörlerden verilen müzikle dans edip pasta kesti.

Tayfun Altındal, “Okulumuzda çok mutluyuz. Bu mutluluğumuzu büyütmek için böyle bir karar aldık ve nikahımızı okulda kıydık" dedi. Eşi Hatice Bodur ise "Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm idareci, öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER