ÖĞRETMENEVLERİ LİSTESİ.

Öğretmenevleri listesi. hangi ilde Kaç öğretmenevi var. Telefonu adresi.

ÖĞRETMENEVLERİ LİSTESİ.

 
Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan AY
Hakan AY - 11 yıl Önce

Bu kadar arpalık mı varmış MEB'de. Üstelik bu ismin arkasına birde Akşam Sanat Okulu yani olmayan bir okul türü de yalandan eklenerek, buraların tam at oynatıacak yerler olması sağlanmaktadır. Öğretmen kelmesinin anlamı çocukları vb. insanları eğitip öğreten anlamına gelşr. Gelingörün ki, öğretmenevi ve uyduruk aso ismi olankurumlara müdür olarak atayabilmek için her türlücambazlık yağılmaktadır. Buna karşılık 190 sy.KHK gereği ihdas edilen ve asıl buraları yönetecek olan TESİS MÜDÜRÜ unvanlı personele de İl MEM'lerde iş yok, görev ve yetki yok of be ne ala idare şekli değilmi sayın editör kardeş. Hiç huuk, muhasebe, işletme vb. ders görmemiş öğretmeni buralara atayın, istediğiniz gibi de kullanın, sizin yönetim anlayışınız bu kadar ey MEB.....

Alican
Alican - 11 yıl Önce

Buraların okulla alakası konusunda bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Sosyal tesisler buralar, sırf başına öğretmen getirip arpalıktan daha iyi faydalanmak isteyenler var. Ne alaka, öğretmenevi bir misafirhanedir. Etkinlik alanıdır ama aslaokuldeğildir akşamsanat okulu hiç değildir. Okul ve kurumlar listesine bakıldığında böyle çağdışı kalmış bir isim bulamazsınız. Konulmasının amacı belli ayrıca buaralara eğitim merkezi (ASO) deniliyor ama 2006 yılında yayınlanan RG ile bu isim ortadan kalkmasına rağmen hala nato mermer nato kafa. İşte MEB'in hali bu. Önceki bakanlar hukukçu ve akademisyendi fakat öğretmen kökenli bir burokratınher yazdığını imalıyorlardı ama Sayın DİNÇER'e sökmedi. Yakında bu arpalıklar ya satılacak yada adam gibi GİHS yönetcilere yani iş ehline teslim edilecek.

Yusuf DURMUŞ
Yusuf DURMUŞ - 11 yıl Önce

ÖĞRETMEN EVLERİ İLE İLGİLİ HİKAYELERİ BİZ ÖĞRETMENLERDEN DİNLERSENİZ GERÇEKLER DAHA İYİ ANLAŞILIR.YIL:1991 MANİSA ÖĞREVİNDE KALMAK İÇN 3 ÖĞRETMEN SABAH 9.00 DA MÜRACAAT YAPTIK YER YOK DEDİLER,AKŞAM TEKRAR GELDİK ZORLA 3 YATAK ALDIK.NE YAZIK KİO GÜN BİZLERDEN BAŞKA KALAN YOKTU.

SIRADAKİ HABER