ÖĞRETMENLER MÜDÜRE HANIMIN HIŞMINA UĞRADI

Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü 07/08 Aralık 2013 tarihinde ADÜ’de başlayan Cumartesi Pazar mesaisi seminerlerine katılmayan öğretmenlere soruşturma başlattığı bilgisine ulaşıldı.

ÖĞRETMENLER MÜDÜRE HANIMIN HIŞMINA UĞRADI
Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü’nce 07-08 Aralık 2013 tarihinde başlayan ve branşlara göre halen devam eden ADÜ Konferans Salonundaki Bilgi Paylaşım Günlerine katılmayan öğretmenlere soruşturma başlattı. Soruşturmalara bilhassa bayan öğretmenlerin tepkisi büyürken Cumartesi Pazar mesaisi olarak başlayan seminerlerin bilhassa küçük çocuğu olan karı koca aynı branştan olan öğretmenleri zor durumda bıraktığı belirtiliyor.
 
“SORUŞTURMALAR 14/15 ARALIK SEMİNERLERİNE KATILMAYANLARA BAŞLATILDI. ÖĞRETMENLER CUMARTESİ PAZAR MESAİSİNE TEPKİLİ”
 
Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Cumartesi Pazar günleri branşlara göre sürdürülen bilgi paylaşım günlerine katılmadığı tespit edilen öğretmenlerden 14/15 Aralık tarihli seminerlere katılmayanlara soruşturma başlatıldığı bilgisine ulaşıldı. Soruşturma açılan öğretmenlerin büyük çoğunluğunun bayan olduğu da gelen bilgiler arasında. Eşiyle aynı branştan olan karı koca öğretmenlerin özellikle cumartesi Pazar günleri çocuklarını bırakacak yer bulamamaktan şikayet ettiği bilgisine ulaşılırken, Özellikle çocuk bakıcılarının ve kreşlerin bu günlerde hizmet vermemesi de bayan öğretmenleri soruşturmaya maruz bıraktığı konuşuluyor.
 
“ BAYAN ÖĞRETMENLER ÇOCUKLARI İLE ORTADA KALDI”
 
Okul müdürlüklerince ellerine tutuşturulan sarı zarflarla moralleri sıfıra inen öğretmenler çocuklarını bırakacak yer bulamamaktan şikayetçi olurken, çocukları ile cumartesi pazar mesaisi arasında sıkışan bayan öğretmenler “Çocuklarımızla mesleğimiz arasında sıkışıp kaldık. Çocuklarını bırakacak yer bulamayanlar gidemedi. Bazılarımız gitti, imza atamadan ayrıldı. Bizlere gönderilen sarı zarfları hak edecek bir kusur işlemediğimizi düşünüyoruz. Morallerimiz sıfır. İlahi adalet ergeç teselli edecektir” yorumunda bulundular.  (aydinilkhaber)
Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ileri demokrasi
ileri demokrasi - 10 yıl Önce

aman tanrım ilerici demokrat müdüre

hay bin gunduz
hay bin gunduz - 10 yıl Önce

niye başı açık bu müdürün?cemaatçi mi?

sanane
sanane - 10 yıl Önce

yaparlar valla..

hamdi
hamdi - 10 yıl Önce

Cevaplanması gereken ana soru şudur? Eğitimin kalitesinin artışını, öğretmenlerin bilgilerini güncellemeden, yenilemeden, geliştirmeden, motive etmeden, nasıl sağlayacaksınız?Bunca sorun içinde bu işi yapanı alkışlamak gerekmez mi?

ahmethan
ahmethan - 10 yıl Önce

Müdürüm öğretmenleri parasını cebinden ödeyerek çalıştırdığı işçilerini zannediyor herhalde. Gönüllü olmadığı sürece hafta sonu tatiline kimse karışamaz adı her ne olursa olsun. Amirlerimiz kendisini kanunların üstünde görüyor.Bu insanların da bir ailesi ,ilgilenmesi gereken çocukları var. Hiçbir gerekçe olmasa hafta içi girecekleri dersler var. Dinlenmeye ihtiyaçları var.

uçar
uçar - 10 yıl Önce

hangi kanun yönetmelik gereği cumartesi pazar günü seminer düzenlemişler ki

SIRADAKİ HABER