AKP'DEN ÜÇ VEKİL DAHA İSTİFA ETTİ

AK Parti Milletvekilleri Haluk Özdalga, Ertuğurul Günay ve Erdal Kalkan partiden istifa etti.

AKP'DEN ÜÇ VEKİL DAHA İSTİFA ETTİ

Milletvekili Haluk Özdalga da partisinden istifaetti. Özdalga dün iki vekille birlikte ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti.

 

 *******

 

Ak Parti İzmir milletvekili Erdal Kalkan Twitter'dan yaptığı açıklamada Ak Parti'den istifa ettiğini duyurdu.

 

Kalkan istifasını şu sözlerle dile getirdi:

 

"Ailemizi çocuklarımızı,canımızı,işimizi ve Ülkemizin güvenliğini koruyan bu uğurda şehit olan güvenlik güçlerimize esenlik ve sabır dilerim. Ben bu partiye askeri müdahaledöneminde girdim.Sn.Erdoğan'dan önce tavır koydum.Siyasi partiler demokratik rejimin vazgeçilmez unsurlarıdır. Siyasi partiler kimsenin babasının çiftliği değildir.Hele Sn Tayyip Erdoğan'ın değil,onlar milyonlarca insanın yarattığı sosyal varlıklardır. Hükümet ve iktidar ve parti disiplini yolsuzlukları,hırsızlıkları,soygunu engellemek için vardır. Bu iş burada bitmez.Yüce Halkımız herşeyi görüyor.Hakem Halkımız olsun.Kurtuluş savaşı yapan bu Halk bunu da çözer. Kalkınma Partisinden istifa ediyorum.Biliniz ki Dünya dönüyor Halkımızda aptal değil,yolunuz kapalıdır."
 

AKP İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay istifasını bir basın toplantısı ile duyurdu.Ertuğrul Günay'ın açıklamasından satır başları:



- Dün akşam MYK ve sayın Genel Başkan bizim vermekte zorlandığımız bir kararı kolaylaştırdı. Parti önemli ithamlar altında iken buna neden olanlara destek olurken, partiyi akla davet edenlere bu şekilde davranıld

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
MEMOLİ 1
MEMOLİ 1 - 10 yıl Önce

TEBRİKLER GÜNAY SİZE BU YAKIŞIRDI. ONURLU İNSAN

SIRADAKİ HABER