ANAYASA MAHKEMESİ MEB' DEKİ DEĞİŞİKLİKLERİ GÜNDEME ALDI

ANAYASA MAHKEMESİ MEB' DEKİ DEĞİŞİKLİKLERİ GÜNDEME ALDI
    Anayasa Mahkemesi 4 Aralık 2014 tarihli gündemi,01.03.2014 günlü,6528 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına dair kanunun 5.maddesiyle,14.6.1973 günlü,1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunun 43.maddesine eklenen altıncı fıkranın iptaline ve yürürlüğünün durdurulmasına karar verilmesi istemi. ile toplanıyor.
Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
hamit taran
hamit taran - 9 yıl Önce

bu sonradan yapılan başvuru için.ilk başvuruda 5.madde unutulmuştu,yani aday öğretmen hakkındaki maddeler , müdürlük ile ilgili madde değil bu.

herem
herem - 9 yıl Önce

sanırım herkesin görevine başlamasını bekliyor neşiş yansın nekebap

ADANALI
ADANALI - 9 yıl Önce

ne OLUR BAŞLIK ATARKEN BİR HABERE ÖZENLİ DAVRANIN. EN AZINDAN SİZLER BUNU YAPIN, GÜNDEME ALINAN ADAY ÖĞRETMENLİKLE İLGİLİ OLAN BÖLÜM BEKLENTİ OLUŞTURMAYIN MÜDÜRLÜK LE İLGİLİ DEĞİL

İSTANBUL
İSTANBUL - 9 yıl Önce

BU HABER MÜDÜRLERLE İLGİLİ DEĞİL.OKUL MÜDÜRLERİNİ İLGİLENDİREN,6528 SAYILI MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELEDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUNUN 22.MADDESİNİN 7. VE 8. FIKRASI.ANAYASA MAHKEMESİ NEYİ BEKLİYOR ANLAMIYORUM. HAKSIZ YERE GÖREVDEN ALINAN OKUL MÜDÜRLERİ PEK ÇOK OYUNA MARUZ BIRAKILIYORLAR. GEÇ GELEN ADALET ADALET OLUR MU BİLEMİYORUM.

atilla kırım
atilla kırım - 9 yıl Önce

eski müdürler boşuna beklemeyin.artık gerçek yerinizi kabullenin ve rahat bırakın

SIRADAKİ HABER