BİZ SÖYLEMİŞTİK,MEB'DEN MAHKEMELERE SAHTE BELGELER GÖNDERİLİYOR... .....

BİZ SÖYLEMİŞTİK,MEB'DEN MAHKEMELERE SAHTE BELGELER GÖNDERİLİYOR... .....
 
     kamudan.com olarak  “ MÜDÜR PUANLAMALARINDA YARGIYA ÇELME” başlığıyla yaklaşık 06 Kasım 2014 günü kamuoyuna ilk defa duyurduğumuz haberin bir başka versiyonunu geçtiğimiz günlerde, Zaman ve Taraf Gazeteleri  manşetinden duyurdu.Gazetelerin yaptığı  ”Milli Eğitim bakanlığının evrakta tahrifat skandalı “ haberi büyüyor.Gazetelerin yaptığı habere göre;Okul Müdürü Zeynel Özgün hakkında verdikleri ‘evet’ notları ‘hayır’a dönüştürülen  öğretmenler şikâyet dilekçesi yazdı.Bakanlık ise tahrif ederek mahkemeye gönderdiği kendi belgelerini yalanladı.
     Okul müdürlerinin değerlendirildiği formlarda tahrifat skandalında yeni bir gelişme yaşandı. Okul müdürleri hakkında ‘evet’ notu veren, ancak değerlendirmeleri Milli Eğitim Bakanlığı’nda (MEB) ‘hayır’a çevrilen  öğretmenlerin bu konudaki şikayetlerini dile getirdikleri yazılı beyanları ortaya çıktı.
  Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eğitim-Sen Genel Merkezi yapılan evrak sahteciliğini belgeleriyle ortaya koydu.Konu hakkında, Eğitim-Sen in açıklaması;

 http://www.kamudan.com/meb-mudur-formunda-tahrifat-yapmis-17498.html
 
    Konuyu 06 Kasım'da,Türkiye de ilk defa  kamuoyuna taşıyan ve yapılan sahtekarlığı gözler önüne seren www.kamudan.com olarak, aşağıda yayınladığımız yorum yazısıyla da okuyucularımızdan yardım talep etmiş ve ellerindeki bilgi ve belgeleri bizimle paylaşmalarını istemiştik.Bu talebimize onlarca olumlu cevap  verilerek,bilgi ve belgelerde tarafımıza ulaştırılmıştır . İlgili haberimiz;

http://www.kamudan.com/mudur-mulakatlarinda-yargiya-celme-17450.html

kamudan.com ~ 4 gün önce
değerli okuyucularımız,"müdür mülakatlarında yargıya çelme" başlıklı haber kamudan.com olarak derlediğimiz,belgeleri elimizde olan bir haberdir.henüz,hiçbir internet sitesi bu haberi link vererek yapma cesareti bile gösteremedi... yargının sahte belgelerle dolandırılmasının ciddi bir karşılığı olduğu malumunuzdur.bu durumdaki belge ve bilgilerin tarafımıza ulaştırılması halinde,ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz. iLETİŞİM;[email protected]

kamudan.com/edit.

   Konu hakkında,sendikaların açıklamalarıda gelmeye başladı.Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 nolu Şube Başkanı Enver DEMİR in "Sahtekarlıkta son nokta" başlıklı açıklaması internet medyasına düştü.

http://www.kamudan.com/sahtekarlikta-son-nokta-17514.html

     Türk erğitim-sen Genel Merkezi "Mahkemelere yanlış bilgi verenlerin peşini bırakmıyoruz" diyeek bir açıklama yaptı ve evraklarda sahtecilik yaparak, üyelerinin mağduriyetine sebep olan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

http://www.kamudan.com/mahkemelere-yanlis-bilgi-verenlerin-pesini-birakmiyoruz-17521.html

    Konuyla ilgili belge ve bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.Milli Eğitim Bakanlığının, adam kayırmacılığı ve sahteciliğin bu kadar ayyuka çıktığı, Müdür Görevlendirme sürecini de mutlaka durdurması  gerektiği düşüncesindeyiz.  
 
www.kamduan.com / editör
Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet eskin
ahmet eskin - 9 yıl Önce

süreç sel önünden kütük kaçırmaya dönmüş,ehliyet ve liyakat ilkesi,yeterlilik ayaklar altına alınmıştır,hayalgücünü zorlayan skandallar ın haddi hesabı yoktur,süreç acilen durdurulmalıdır,biraz hukuk bilgisi olan bunu zaten öngörebilir

ihsan
ihsan - 9 yıl Önce

sayın bakanımız acaba yatağında rahat uyuyor mu? o çok konuştukları ve Allah kelamını dillerinden düşürmeyenler, sözde müslümanlar.. Sizlere sesleniyorum.. bu yaptıklarınızın hesabını Huzur_u Mahşerde , O büyük günde, o hesap gününde nasıl vereceğinizi de düşünüyor musunuz? yoksa orada da evrakta tahrifat yapmayı düşünüyor musunuz?

SIRADAKİ HABER