CHP GÜZEL FOTOĞRAF VERDİ ...

Kemal Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan seçilmesinin ardından teşekkür konuşması yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasına İnce'yi davet etti. İnce'de "Bir saat öncesine kadar Kılıçdaroğlu rakibimdi şimdi genel başkanım" dedi.

CHP GÜZEL FOTOĞRAF VERDİ ...
Yeniden CHP Genel Başkanı seçilen Kemal Kılıçdaroğlu kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Kılıçdaroğlu rakibi Muharrem İnce'yi de kürsüye çağırdı. Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle;

Son derece mutluyum. Şimdi hepimize bir görev düşüyor. Gençler meydanlarda slogan atıyordu birleşe birleşe kazanacağız diye. Artık ayrılık gayrılık yok.

Ben oy versin vermesin bütün delege arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. CHP kendisine yakışanı yapmıştır.

İzniniz olursa diğer genel başkanımız Muharrem İnce'yi kürsüye almak istiyorum.

Biz büyük bir aileyiz. Biz haklıyız biz güçlüyüz. Biz yarışırızı uygurca yarışırız. Biz demokrasiyi getiririz dünyaya örnek olacağız. CHP her zaman yeni kadrolar yetiştirmek zorundadır.

CHP kendi içinde tartışır ama bu konuda sözüm söz size söz verdim tutacağım.

Sevgili gençler size her zaman güvendim. Siyasete giriniz. Siyasete mutlaka giriniz. Yüzde 10 barajını kabul etmeyin.

Kılıçdaroğlu konuşmanın ardından rakibi Muharrem İnce'yi sahneye davet etti. İnce alkışlar eşliğinde sahneye çıktı.

'İMZAMIN 3 KATI OY ALDIM'

CHP Genel Başkan adayı Muharrem İnce, genel başkanlık yarışında aldığı oy oranını değerlendirirken, "Ben imzamın üç katı oy aldım. İmzasının ne kadarı oy alanlara sorun" dedi. Muharrem İnce, oy sayım işlemlerin tamamlanmasının ardından, sonuçlarla ilgili bilgi aldıktan sonra kurultayın düzenlendiği salona geçti. Gazetecilerin, "Sonucu nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna İnce, "Hayırlısı olsun. Ben imzamın üç katı oy aldım. İmzasının ne kadarı oy alanlara sorun" dedi. Kemal Kılıçdaroğlu 944, Muharrem İnce 177 delegenin imzasıyla Genel Başkanlığa aday gösterilmişti.
Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2014, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER