EBS İKTİDARIN TETKÇİSİDİR

“4+4+4 eğitim sistemi de malum sendikanın raporuyla getirildi.” diyen Nur SERTER, EBS'nin iktidarın tetikçisi olduğunu söyledi ...

EBS İKTİDARIN TETKÇİSİDİR
Cumhuriyetle hesaplaşıyorlar
 
Katıldığı bir televizyon programında 19. Milli Eğitim şurası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP milletvekili Nur Serter, şuranın Milli Eğitim Şurasından, din istismarı şurasına dönüştüğünü iddia etti. Programda Eğitim-Bir-Sen’i kastederek iktidarın tetikçiliğini yapan sendika ifadesini kullanan Serter şu ifadeleri kullandı:
“Amaç harf devrimine karşı bir tavır sergilemektir. personel Cumhuriyet ve laik düzenle hesaplaşmak amacıyla Osmanlıca gündeme getirildi. Yüz yıl geride kalan ve kullanılmayan harflerin gündeme getirilmesinin amacı Arap alfabesini geri getirmek ve cumhuriyetle hesaplaşmaktır.”
 
 
Geride kalmış bir anlayış dayatılıyor
 
4+4+4 sisteminin de Eğitim-Bir-Sen’in hazırladığı rapor doğrultusunda kabul edildiğini söyleyen Serter, “4+4+4 de malum sendikanın hazırladığı raporla yapıldı. Malum sendika iktidarın tetikçiliğini yapıyor.  3 yaşındaki bir çocuğa cennet ve cehennem anlatıldığını düşünebiliyor musunuz? Çocuklarımızın geleceğini kısır oy alma ve geride kalmış bir anlayışın dayatıldığının acısını hissederek konuşuyorum.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
deniz fettahoğlu
deniz fettahoğlu - 9 yıl Önce

eee biriside çıkıp hayır öyle deyil bu haber yalan diyememiş,yazık

SIRADAKİ HABER