EMRE UYARDI AMA YANAL UYANAMADI

F.Bahçe’nin Konya’da yaşadığı hüsran öncesi kaptan tehlikeyi gördü ancak hocasına anlatamadı

EMRE UYARDI AMA YANAL UYANAMADI

F.Bahçe'nin Konya deplasmanında hezimete uğraması başta takım kaptanı Emre Belözoğlu olmak üzere tüm futbolcu ve teknik heyeti derinden etkiledi. İlk yarı 2-0 öne geçip son 17 dakikada 3 gol yiyen Kanarya’da bir de penaltı kurtaran Mert bile mağlubiyeti ve ikinci yarı oynanan kötü futbola çare olmadı.

KARTAL’DAN TEPKİ ALDI

Sahadaki sinir harbinde Emre daha 60. dakikaya yaklaşırken kulübeye dönüp hocasına yedikleri baskıyı net biçimde anlattı. Üslubu biraz sert görünse benzer davranışları Aykut Kocaman döneminde de çok sık gerçekleştiren Emre’nin uyarısını Yanal dikkate almadı. Yardımcısı İsmail Kartal, Emre’nin gergin tavırlarına “Herkes işine baksın” dercesine el kol hareketleriyle Yanal’ın yanında tepkisi gösterdi.

Emre ikinci uyarıyı çok geçmeden bir kez daha yapınca Yanal bu sefer maç içinde sesini Cristian’a duyurmaya çalıştı. Hatta biraz da tarzını değiştirerek daha gayretli olması konusunda uyardı. Goller peşi sıra gelince ise Emre 2 kez yaptığı uyarının ardından bu sefer sesini bile çıkarmadı ancak tecrübeli futbolcunun yaşadığı hayal kırıklığı yüzünden okunuyordu.

Milli oyuncu forvet hattının ortaya yardıma gelmemesi, rakibe hiç baskı yapmamasından dolayı dertliydi. Ayrıca Cristian’la da istediği uyumu maç içinde bir türlü yakalayamadı. Takımın gamsız görüntüsü Emre’yi saha içinde çok kızdırdı, analizi de doğruydu ancak teknik direktör Ersun Yanal ne Emre’yi dinledi ne de peşi sıra gelen gollere engel olabildi.

ÖNCE BAŞKAN SONRA KAPTAN

 

Konya'ya kadar oynanan 3 resmi maçta takımın en iyi oyuncularının kaleciler olması endişe yaratırken, Ersun Yanal’a camiadan “Kocaman’ın oynattığı gibi takımı oynat” uyarısı gelmişti. Ancak tecrübeli hoca takımı kendi sistemiyle oynatmakta kararlı.

Son olarak Konya deplasmanına gitmeden önce Samandıra Tesisleri’nde ziyarette bulunup yeni sezon öncesi başarılar dileyen başkan Aziz Yıldırım’ın takıma verdiği mesajın dışında Ersun Yanal’a da serzenişte bulunduğu öğrenildi. Yanal böylelikle ilk uyarısını önce başkandan sonra da kaptanı Emre Belözoğlu’ndan almış oldu.


KAYNAK: VATAN GAZETESİ
Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER