'HABERCİLER PLATFORMU' KURULDU

İstanbul’da aktif olarak çalışan muhabir, kameraman ve editörler bir araya gelip “Haberciler Platformu” kurdu. Platform, sahada çalışan habercilerin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapacak.

'HABERCİLER PLATFORMU' KURULDU
Haberi ilk onlar duyar, ilk bilgileri her zaman okuyucu ve izleyiciler onlardan öğrenir. İsimleri haberdeki imzadan ibarettir...İşte haberin olduğu her noktada olan haberin gerçek kahramanları sahada çalışan gazeteci ve televizyoncular bir platform çatısında toplanıyor.
 
Muhabirler, foto muhabirleri, haber kameramanları ve editörler bir araya gelip ‘Haberciler Platformu’nu kurdu. Sahada çalışan habercilerin, mesleki sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapacak platform, ayrıca, habercilerin haber alma hakkı ihlal edildiğinde ve mesleklerini icra edememe durumunda ilgili kurumlarla görüşüp sorunların çözülmesine katkı sağlayacak. Platform,  haberi ve haberin emektarlarını anlatan etkinlikler düzenleyerek kamuoyu duyarlılığı da oluşturacak.
 
YÖNETİM BAŞARILI İSİMLERE EMANET
 
Haberciler Platformu yönetimi mesleklerinde başarılı gazeteci ve televizyonculara emanet.
 
Platformun yönetimi şu isimlerden oluştu:
 
Başkan:  Müslim Sarıyar
 
Başkan Yardımcıları:  Ali Ekber Karaçam, Safiye Gören
 
Genel Sekreter:  Mehmet Altunışık
 
Mali Sekreter : Barış Sözal
 
Sözcü:  Eyüp Serbest
 
Koordinatör:  Gökhan Karakaş
 
Yönetim Kurulu üyeleri: Murat Karataş, Fatih Erener, Cem Tekel, Ercan Sarıkaya, Turgut Erat, Osman Örsal, Burcu Purtul, Levent Albayrak
Denetim Kurulu:
Ali Acar, Deniz Ayas, Ezgi Çapa, Oktay Yıldırım, Habib Atam
Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER