HAMZA AYDOĞDU'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR...

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, Habertürk TV'de önemli açıklamalarda bulundu...

HAMZA AYDOĞDU'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR...

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, "Bu yıl 12 yılını dolduran 40 bin öğretmen rotasyona tabi tutulacak. Bu uygulamayı okullara ve eğitime dinamizm getirmek için yapıyoruz" dedi.

MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, dershane öğretmenlerinin MEB'e geçiş için başvuru tarihlerini açıkladı.
 
Dershane ve  öğrenci etüt merkezlerinde görev yapan öğretmenlerin Milli Eğitim Bakanlığı’nda istihdamına ilişkin de geçici bir madde düzenlendiğini anımsatan Hamza Aydoğdu, bu öğretmenlerin başvurularını 1 Temmuz-1 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapacağını hatırlattı.
 
Milli Eğitim Bakanlığı, dershanelerin özel okula dönüştürülmesine ilişkin esasların belirlendiği kılavuzu yayımlamıştı. Dershane ve öğrenci etüt merkezlerinde 14 Mart 2014 tarihi itibariyle çalışmakta olan ve 1 Ocak 2014 tarihi itibariyle bu işyerinde eğitim personeli olarak ödenmiş prim gün sayısı 6 yıl ve daha fazla olan eğitim personelinin devlet kadrolarına atanmalarına ilişkin başvuruları 1 Temmuz 2015 ile 1 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacak.

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu Önemli Açıklamalar

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2015, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
KAMİL
KAMİL - 9 yıl Önce

DÖKÜM ÖĞRETMELERİ 50 KİŞİLİK ATAMA İSTİYOR 2015 AĞUSTOSTA

SIRADAKİ HABER