İSTANBUL MEM'DEN SANSÜR

Personelin İşi Yavaşladı...

İSTANBUL MEM'DEN SANSÜR
Sitemize ulaşan bilgilere göre, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü internet hattı üzerinden, memurlar ile ilgili haber yapan internet sitelerine, milli eğitim personeli uzun süredir giriş yapamıyor ve bu internet sitelerinde yayınlanan memur haberlerini göremiyor.

Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda MEB hattı kullanılmakta.
İstanbul İl Milli Eğitim personeli bilgisayarlarından, çağımızın üst düzey iletişim yöntemleri olarak kullanılan 'Sosyal Medya'yı (twitter, facebook vb) kullanamadığı gibi, memurlarla ilgili haber yapan internet sitelerinden birçoğuna erişemiyor. Kulislerde dolaşan söylentilere göre, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ve yetkilileri ile ilgili olumsuz haber yapan ya da eleştirel bakış ortaya koyan haberler yayınlayan siteler, İstanbul Mem'in sansürüne takılıyor ve erişim engelleniyor. Personelin, gelişmelerden haber alma özgürlüğü engellenmiş oluyor. 
Memurların bu uygulamadan dolayı, kendi işlerinin de aksadığı söyleniyor. Erişim engeli ve SANSÜR uygulamasından sonra internet hızlarının oldukça yavaşladığını ve daha önce birkaç dakikada yaptıkları işleri oldukça uzun sürelerde bitirebildiklerini söylüyorlar.
Erişim engeli olan, SANSÜR uygulanan sitelerden bazıları şunlar:
www.kamudanhaber.com
www.kamuajans.com
www.mebpersonel.com
 
Bu uygulamadan bir an önce vazgeçilmesini temenni ediyoruz...

www.kamudan.com/ozel
Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ajanskamu
ajanskamu - 9 yıl Önce

www.ajanskamu.com u da listeye ekleyin lütfen haber içeriğinizde.

ferht
ferht - 9 yıl Önce

mersin mem deki memurlarada sansr var erişilemiyor

SIRADAKİ HABER