KPSS SORUŞTURMASINA MÜDAHİL OLMAK İSTEYENLER DİLEKÇE VERDİ

KPSS SORUŞTURMASINA MÜDAHİL OLMAK İSTEYENLER DİLEKÇE VERDİ
2010 yılı KPSS soruşturması devam ederken, Sivas’ta KPSS sınavı usulsüzlükleri dolayısıyla mağdur olduğu iddiasıyla 10 kişi savcılığa başvurdu.
 
Sivas Adliyesinin önüne gelen ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştırılmak üzere dilekçelerini vereceklerini belirten grup, basın açıklaması yaptı. Grup adına açıklama yapan Ahmet DUMAN, "Hakkımızı yiyenlerden hesabın sorulması imkanını kaçırmamak adına mağdur arkadaşlarımızı davaya müdahil olma dilekçeleriyle tavır sergilemeye davet ediyoruz. Bu kirli örgüte, bu topluluğa hakkımızı dünya ve ahiret helal etmiyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Duman, tercih yaptıkları halde atamalarının yapılmadığını ve mevcut atamaların çok yüksek puanla yapıldığını belirterek, “ 2010 yılından beri gelen bir üzüntümüz var. Bu insanların birer defa bu sınava girerek ve çok yüksek puanlar alarak bu sınavları geçtiklerine şahidiz. Eksikliği bugüne kadar kendimizde arayıp daha fazla emek harcadık ama eksikliğin bizde olmadığını, bu sınavlarda şaibelerin döndüğünü gördüğümüzde bugün kendimizi çok daha farklı hissediyoruz. Bu hakkı aramak adına Ankara'da başlatılan soruşturmaya Sivaslı gençler olarak katkı sağlamak istiyoruz. Haklarımızı bu örgüte, kirli yollu oluşuma helal etmiyoruz." dedi.
 
Kendileri gibi mağdur olan kişileri dilekçe vererek soruşturmaya müdahil olmaya davet eden grup, dilekçelerini Sivas Cumhuriyet Başsavcılığına verdi.
Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2015, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER