MEB'DEN HİZMETİÇİ EĞİTİM UYARISI

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenleri hizmetiçi eğitim onusunda uyardı.

MEB'DEN HİZMETİÇİ EĞİTİM UYARISI
Bakanlığımızca açılan hizmetiçi eğitim faaliyetlerine kursiyer/katılımcı olarak çağırılan personelin, faaliyetin basladığı tarihten itibaren ikamet ettiği yerlerden istirahatraporu aldığı veya mazeretsiz olarak faaliyete katılmadıkları tespit edilmiştir.
 
Hizmetiçi eğitim faaliyetleri ile ilgili gönderilen duyurularda belirtildiği gibi katılımcıların faaliyetin basladığı tarihte sabah saat 08.00' da eğitim merkezinde olmaları gerekmektedir. Bu sebeple görevlendirmelere iliskin onaylar, faaliyetin baslayacağı günün öncesini de içerecek sekilde alınmaktadır. Ancak gönderilen sağlık raporlarından da anlasılacağı üzere kisilerin yola çıkmaları gereken gün ikametlerinde mazeretsiz kaldıkları, sağlık raporlarını ise faaliyetin basladığı günün ilerleyen saatlerinde aldıkları anlaşılmaktadır.
 
İlinizde görev yapan öğretmenlerin mağdur olmamaları için gerekli açıklamanın yapılması, usulüne uygun alınmayan sağlık raporları konusunda uyarılmaları ve hizmetiçi eğitim faaliyetlerine katılımın sağlanması gerekmektedir.

İŞTE O YAZI 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER