MÜDÜR PUANLAMALARINDA YARGIYA ÇELME !

Öğretmenlerin kendi okul müdürlerine, başarılarını değerlendirmek için verdiği olumlu puanların,Milli Eğitim Müdürlüklerince, olumsuz olarak değiştirilerek mahkemelere gönderildiği ve bu şekilde mahkemelerin yanıltılmak istendiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

MÜDÜR PUANLAMALARINDA YARGIYA ÇELME !
  
    Bilindiği gibi, Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumları  Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine ilişkin Yönetmeliğe göre, Müdürlükte dört yılını dolduran idareciler için yapılan puanlamada; ilçe milli eğitim müdürü yüzde 25, insan kaynakları ilçe şube müdürü yüzde 20. Okuldan sorumlu ilçe şube müdürünün  yüzde 15, okul aile birliği başkanı ve yardımcısı yüzde 10, öğrenci meclisi başkanı yüzde 10,  en kıdemli öğretmen ile kıdemi en az öğretmen yüzde 10 ve öğretmenler kurulunca seçilecek 2 öğretmen de yine yüzde 10 oranında puanlama hakkına sahiptiler.
Okul Müdürlüğünde 4 yılını dolduran müdürler için değerlendirme yapılmış ve bu değerlendirme sonucunda okul müdürlerinin çok büyük kısmı yeterli puanı alamamıştı. Yapılan puanlamalarda haksızlık yapıldığı iddiasıyla binlerce müdür ise mahkemelere başvurmuştu.
     Mahkemeler ise idareden,okul müdürleri için yapılan puanlama belgelerini (EK-1) istemişti. Belgelerin birçok ilde mahkemelere ulaştığı biliniyor.
    Sitemize ulaşan bilgilere göre, öğretmenlerin okul müdürünün başarısını değerlendirmek için verdiği olumlu puanların, milli eğitim yetkilileri tarafından olumsuz olarak değiştirilerek mahkemelere gönderildiği ve bu şekilde mahkemelerin yanıltılmak istendiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
    Şayet bu iddialar doğruysa, bu sahte belgeleri düzenleyen, Milli Eğitim yetkililerinin altından kalkamayacakları kadar büyük bir suça bulaştıkları aşikardır.Milli Eğitim camiasına bomba gibi düşen bu iddiaların belgelerinin de bugün yarın açıklanacağı sitemize gelen bilgiler arasındadır.

www.kamudan.com/ÖZEL
Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
adalet
adalet - 9 yıl Önce

yüzlerine gözlerine bulaşacak bu hukuksuz adaletsizlerin inşaallah. kimsenin hakkı kimsede kalmaz.

hayret
hayret - 9 yıl Önce

2 gündür bu haberi görüyorum bu sitede...ve skandalın daniskası bu...başka biryerde de raslamaım bu habere ama haber editörü bu haberin belgesi de var diyor...nasıl bir memleket burası ya..adamlar mahkemeye sahte belge gönderip kandırıyorlar...ses çıkaran yok.

şahidim
şahidim - 9 yıl Önce

puanlar açıklandığında 60 verilen arkadaşıma mahkemeye verilen evrakta 51 puan gözüküyor. Okuldan tam puan aldığına şüphe yok. verenler de çıktısını almışlar ve ispatlı. ayrıca da tam puan verdiklerine dair dilekçe yazdılar. mahkemeye evrakta sahtecilik ve görevi kötüye kullanma hakkında avukatı dava açıyor. milli eğitime göre okuldan puan verilmemiş!

kamudan.com
kamudan.com - 9 yıl Önce

değerli okuyucularımız,"müdür mülakatlarında yargıya çelme" başlıklı haber kamudan.com olarak derlediğimiz,belgeleri elimizde olan bir haberdir.henüz,hiçbir internet sitesi bu haberi link vererek yapma cesareti bile gösteremedi... yargının sahte belgelerle dolandırılmasının ciddi bir karşılığı olduğu malumunuzdur.bu durumdaki belge ve bilgilerin tarafımıza ulaştırılması halinde,ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz. iLETİŞİM;[email protected] kamudan.com/edit.

Köksal CENGİZ
Köksal CENGİZ - 9 yıl Önce

ALLAH BU KİTAPSIZLARIN YAPTIKLARI HER TÜRLÜ OYUNU AYAKLARINA DOLANDIRSIN. REZİLLİKLERİNİ CÜMLE ÂLEME İFŞA EYLESİN...

birbilen
birbilen - 9 yıl Önce

yalanını yesinler kamudan.com öğretmenin verdiği değerlendirmeyi ilçeleler göremez.yalanın kuyruklusuna ancak cahil cesaret eder.hadi bu yorumu da yayınla

DENİZ FETTAHOĞLU
DENİZ FETTAHOĞLU - 9 yıl Önce

Adalet bunların adında var,fıtratında yok,mücahit olarak çıktıkları yollarda çok mücahit harcadılar,şimdi müteahitlerle bu milletin ....,saraylarda köşklerde keyif çatıp,elin garip gurebasına verdikleri bedava kömürlerleri çıkardıkları ocaklara incir ağacı dikiyorlar

muzaffer kolak
muzaffer kolak - 9 yıl Önce

müdür puanlaması mülakat değil.mülakat sonradan yapılan değerlendirme. Doğru haber yaparsanız (düzeltirseniz) iyi olur.


SIRADAKİ HABER