NEVŞEHİR'DE ELİM KAZA

NEVŞEHİR'DE ELİM KAZA
Nevşehir'in Acıgöl ilçesinde bulunan Topaç İlköğretim Okulu'nda görev yapan ve TEOG sınavı için Acıgöl Karapınar İ. Şeker Ortaokuluna giden öğretmenleri taşıyan servis aracı ile Nevşehir Acıgöl yolunda karşı yönden gelen yolcu otobüsünün çarpışması sonrasında 2’si öğretmen olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda da yaralı var. Öğretmenleri taşıyan serviste 11 öğretmenimiz, 1 öğretmen çocuğumuz ve 1 servis şoförü bulunmaktaydı. 
Okul Öncesi Öğretmenimiz Halime Eryılmaz ve servis şoförü Mustafa Şahin olay yerinde hayatını kaybetti. Nevşehir Devlet Hastanesinde acil tedavisi gerçekleştirilerek Kayseri’ye sevk edilen Sınıf Öğretmenimiz Melek Gürtemel de Kayseri’de vefat etmiştir. 
Bu elim olay nedeniyle tüm eğitim camiasına adına derin üzüntü duyuyoruz. Hayatını kaybeden Okul Öncesi Öğretmenimiz Halime Eryılmaz’a, Sınıf Öğretmenimiz Melek Gürtemel’e ve servis aracının şoförü Mustafa Şahin’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm eğitim camiamıza başsağlığı; yaralılara da acil şifalar diliyoruz.
       
                                                                TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL MERKEZİ
Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
nur cihan
nur cihan - 9 yıl Önce

Halime öğretmen sınıf öğretmeni değildi niçin görev verildi kar vardı niyetatil edilmedi bunun hakkını kimden soracağız herkes evinde çocuğuyla rahat tatil yapıyor bizde göz yaşıyla yaşıyoruzmilieğitim ve okul yönetiminden davacıyım şimdi herşeyde tatilveriyorlar ogün karvardı niye tatil etmediler mili eğitim müdürüde kazayerine muhabbete gitmiş

nurcihan
nurcihan - 9 yıl Önce

Sabahki yaptığım yorumu niye. Yayınlamadınız

SIRADAKİ HABER