OPERASYON DOSYASI ZEKERİYA ÖZ'DEN ALINDI

Türkiye'yi sarsan büyük rüşvet operasyonu soruşturmasına ikinci şok müdahale geldi. Soruşturmaya ek Savcıların koordinasyonunu yürüten Başsavcıvekili Zekeriya Öz dosyadan alındı. İddiaya göre dosyaya Başsavcı Turan Çolakkadı bakacak.

OPERASYON DOSYASI ZEKERİYA ÖZ'DEN ALINDI
Radikal'den Fatih Yağmur'un haberine göre Türkiye 'yi sarsan büyük rüşvet operasyonunu yürüten polis müdürlerinin görevden alınması sonrasında soruşturmaya ikinci bir şok müdahale daha geldi. Soruşturmaya ek savcı görevlendirilmesinin ardından savcıların koordinasyonunu yürüten Başsavcıvekili Zekeriya Öz de dosyadan alındı. İddiaya göre dosyaya Başsavcı Turan Çolakkadı bakacak. 
 
Dün Hatay’daki seçim çalışmalarını yarıda keserek Ankara ’ya dönen Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in Ankara da toplantı üstüne toplantı yaptığı öne sürülüyor. Ergin’in savcıları görevden aldıracağı iddiası üzerine kamuoyunda yoğun tepki oluştu. Tepkiler nedeniyle değişiklikten vazgeçildiği belirtilirken, ikinci bir formül olarak soruşturmaya yeni cumhuriyet savcılarının eklendi. Adalet Bakanı Sadullah Ergin’le dün Ankara’ya döndüğünü doğrulamış, "Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’ndaki (HSYK) odamda bir saat çalışıp ayrıldım" demişti. 
 
 
Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ GÜLKAYA
ALİ GÜLKAYA - 10 yıl Önce

TEBRİKLER SAVCI ÖZ.FOYARI VE MASKELERİ DÜŞMEYE BAŞLADI.TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ.BAKALIM MİLLET HALA BU ADAMA OY VERECEK Mİ.

SIRADAKİ HABER