YOLSUZLUK OPERASYONUNUN MADDİ BOYUTU

Yolsuzluk operasyonunun maliyeti 100 milyar Euro

YOLSUZLUK OPERASYONUNUN MADDİ BOYUTU
İstanbul merkezli rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun maddi boyutunun 100 milyar euro olduğu iddia edildi. Fox Tv'nin Canlı yayında Haber Müdürü Ercan Gün'ün açıkladığı bu rakam karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Portakal, tepkisini ıslık çalarak gösterdi.
 
İstanbul merkezli operasyonun bilançosu ağırlaşıyor. Şu ana kadar gözaltına alınanların sayısı 40'ı geçti. Gazeteciler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde kamp kurarken, operasyonla ilgili bazı bilgilerde sızmaya başladı.
 
TÜRKİYE TARİHİNİN EN BÜYÜK RAKAMI
 
İstanbul Emniyeti'ndeki gelişmeleri Fox Ana Haber'de izleyicileriyle paylaşah Ercan Gün, operasyonun 2008 yılında başlatıldığını ve İran'a gönderilen altınların mercek altına alındığını söyledi. Operasyonda bakanların da isminin geçtiğini söyleyen Gün, bilançonun 100 milyar euro'yu bulduğunu iddia etti. Canlı yayında bu rakamı duyan Fatih Portakal, şaşkınlığını gizleyemedi.
 
14 ARALIK 2011 TARİHİNE DİKKAT
 
2011 yılının Aralık ayında Rusya'daki bir havaalanında 11 milyon dolarlık bir operasyon düzenlendiğini ve bavullarda Türkiye'den kara para aklandığını iddia eden Gün, savcılık tarafından bu raporların bir kez daha mercek altına alındığını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER