YUSUF TEKİN'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Cumartesi günü Kayseri'de başlayan Öğretmen Atama Yer Değiştirme Taslağının görüşüldüğü toplantının 2. gününe Milli Eğitim Bakanlığı Müşteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin başkanlığında başlandı

YUSUF TEKİN'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın dün telekonferans yönetmiyle katılmış olduğu toplantının ilk gününde Rotasyon Ve Özür grubu atamalarında 3. yıl sigorta şartı gibi konular ön plana çıkmıştı. Toplantının 2. gününde ise Milli Eğitim Bakanlığı Müşteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin'in katılımıyla Atama Ve Yer Değiştirme yönetmeliği tartışılacak.

 

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf TEKİN   twitter üzerinden Öğretmen Atama Ve Yer Değiştirme Taslağı konusunda  yaptığı açıklamada Toplantıya Türkiye'nin dört bir yanından  tesadüfü örnekleme ile  50 yakın öğretmeninin davet edildiğini çok bağıranları, sesi çok çıkanları değil, sahadaki cefakar, fedakar ve uygulamadan doğrudan yararlanacak öğretmenlerin dinleneceğini açıkladı.

 

Sayın  Meb Müşteşarı Doç. Dr .Yusuf Tekin'in açıklamaları
 



 mebpersonel.com

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
serpil demircioğlu
serpil demircioğlu - 9 yıl Önce

Rotasyon olmuşken iller arası olsun istiyorum. 15 yıldır istanbul da öğretmenim. Doğu Güneydoğu illeri hariç herhangi bir ile gitmek için neredeyse emekliliğimi beklemem gerekecek.

SIRADAKİ HABER