1 Nisan Sabahı Esaslı Bir Ders Vereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı Teşkilat Yemeği'nde konuşuyor.

1 Nisan Sabahı Esaslı Bir Ders Vereceğiz

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Cumhur İttifakı'nın bir gereği olarak MHP'li adaylarımızın olduğu yerde de bu adaylarımızı aynı gayretle desteklememiz gerekiyor. Bir vaadimiz var, vaadimize sadık olacağız. 

1 Nisan sabahı için yıkım senaryoları kuranlara, ülkemizin tökezlemesini, partimizin ve Cumhur İttifakı'nın sendelemesini bekleyenlere esaslı bir ders vereceğiz.

Ülkemizin yakın çevresinde yaşanan kritik hadiseler 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ni hiç olmadığı kadar önemli hale getirmiştir. Bu seçimler sadece Türkiye'nin içinde takip edilmeyecek, tüm dünyadan aynı şekilde takip edilecek.

Aynı fotoğraf karesine dahi girmesi tahayyül edilemeyecek partilerin, belli çevrelerin emriyle nasıl bir araya getirildiğini izliyorsunuz. Güçlü bir Türkiye istemeyenler tüm araçlarıyla sahadalar.

Döviz düşmeye başladı. Bunların hepsi gelip geçici, bu da geçer. İç siyasette, dış siyasette kurulan bu tezgahların hepsini yıktık, yıkacağız. Google, Yandex var ya, bizim de Google'ımız hazırlandı. Küre ve Atlas olarak uzaydan çekimler yapılabiliyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2019, 18:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER