Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat! Hava Durumuna Bakmadan Plan Yapmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Bursa, Kütahya, Eskişehir, Bolu, Trabzon ve Rize çevreleri ile Bilecik'in güney, Artvin'in kıyı kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bu İllerde Yaşayanlar Dikkat! Hava Durumuna Bakmadan Plan Yapmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan son tahminlere göre, hava sıcaklığı, iç ve kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı ve yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. 

Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 35 

İstanbul: Az bulutlu ve açık 33 

İzmir: Az bulutlu ve açık 32 

Adana: Parçalı ve az bulutlu 35 

Antalya: Az bulutlu ve açık 32 

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 30 

Trabzon: Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra doğu kesimleri ve gece saatlerinden itibaren il geneli aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28 

Erzurum: Parçalı bulutlu 31 

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 40  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER