Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: İşte 14 İlin Belediye Başkan Adayı

Başkan Erdoğan genişletilmiş il başkanları toplantısında 14 ilin başkan adayını daha açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: İşte 14 İlin Belediye Başkan Adayı

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları ise şöyle;

Oldukça kapsamlı bir gündemle toplanan G20 Zirvesi'nde pek çok konuyu ele alma fırsatı bulduk. Devlet ve hükümet başkanları ile ikili görüşmeler, heyetler arası görüşmeler yaptık. 

Zirve sonuçlarıyla ilgili görüşlerimizi uluslararası medya ile paylaştık. Ardından Paraguay ve Venezuela'ya geçtik. Açılım politikaları hedeflerimizden biri de Güney Amerika'dır. Latin Amerika ve Karayipler bölgesinde geniş bir temsilcilik ağı oluşturmuş oluyoruz. Sadece son iki yılda ticaret hacmimizi 2 milyar doların üzerinde artırmayı başardık. 

KILIÇDAROĞLU SOLUĞU YİNE ALMANYA'DA ALDI

Biz böyle yoğun tempoda çalışırken, Anamuhalefetin başı da boş durmuyor. Ne zaman bir seçim olsa soluğu Almanya'da alıyor. Bu zat genellikle hep aynı ülkeye Almanya ve Avrupa'daki birkaç ülkeye gidiyor. 

Son seyahatinde de bir takım toplantılara katılmış, bir takım kişilerle görüşmüş. Programlarının neredeyse tamamının basına kapalı olması bu geziyi daha ilginç hale getirdi. 

Görüştüğü kişilere bakınca karşımıza bambaşka bir manzara çıkıyor. Tüm siyasi hayatlarını Türkiye düşmanlığına adamış, terör örgütleriyle yakın ilgisi olan isimlerle görüşüyor. 

Ellerinde terör örgütlerinin paçavralarıyla Almanya'nın federal meclisine çıkanlarla fotoğraf karesine girdiğini görüyoruz. Bunlardan biri de güya ülkemiz kökenli Alman milletvekili, bayan. 

Kimdir bu kişi; PKK'yı Almanya'da terör örgütü listesinden çıkmak için canhıraş mücadele vermesiyle tanınıyor. Kendisi PKK uzantısı tüm kuruluşların tüm toplantılarının misafiri ve konuşmacısıdır. YPG bayrağı açacak kadar terör örgütü yandaşıdır. Kendisi PKK uzantısı tüm kuruluşların baş misafiridir.

AÇIKLA KILIÇDAROĞLU AÇIKLA

Kılıçdaroğlu'nun karanlık sicile sahip Alman milletvekiliyle ne konuştuğunu merak ediyoruz. CHP Genel Başkanı'nın buluştuğu diğer siyasetçilerin de sicilleri aynı. 

Her ikisi de kamuoyunda PKK'nın en önde gelen destekçileri olarak biliniyor. CHP Genel Başkanı'nın buluştuğu diğer siyasetçilerin de sicilleri aynı. Her ikisi de kamuoyunda PKK'nın en önde gelen destekçileri olarak biliniyor. 

Kılıçdaroğlu'nun panelde bir süre önce şahsımızın Almanya'ya yaptığı resmi davete olan tepkisini dile getirdiği anlaşılıyor. Açıkla Kılıçdaroğlu açıkla niye çekiniyorsun? Bu zat yurt dışında da siyasetini ülkemize husumet üzerine kurmuştur. 

Yıllardır bu kişinin yalanlarını, iftiralarını, çarpıtmalarını ifşa etmekten biz yorulduk. Bu kişi aynı çarpık siyaseti tekrarlamaktan geri durmuyor. CHP'nin seçim için bölücü örgütü güdümünde kurmaya çalıştığı ittifak gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koymaktadır. Seçimlerde milletimiz bu zata cevabını sandıkta bir kez daha verecektir, buna inanıyorum.

İŞTE BAŞKAN ADAYLARI

Ağrı - Savcı Sayan

Aksaray - Evren Dinçer (Çevre Şehircilik Bakanlığı Personel Daire Başkanı)

Bilecik - Nihat Can (Belediye Başkan Vekil)

Erzincan - Cemalettin Başsoy (Mevcut belediye başkanı)

Edirne - Koray Uymaz (AK Parti eski İl Başkanı)

Iğdır - Adil Aşırım (20. dönem milletvekili)

Isparta - Şükrü Başdeğirmen (İşadamı, STK yöneticisi)

Kars - Ensar Erdoğdu (AK Parti eski İl Başkanı)

Kırşehir - Yaşar Bahçeci (Mevcut belediye başkanı)

Kütahya - Ahmet Sami Kutlu (AK Parti il yönetim kurulu üyesi)

Siirt - Ali İlbaş (AK Parti eski il başkanı)

Tunceli - Gökhan Arslan (AK Parti İl Başkan Yadımcısı)

Van - Necdet Takva (Van Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı)

Zonguldak - Ömer Selim Alan (Doktor, AK Parti İl Başkan Yardımcısı)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER