Cumhurbaşkanı Müjdeyi Verdi: Kredi Kart Borçlarını O Banka Ödeyecek

Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir müjdeli haber Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna aktarıldı. 

Cumhurbaşkanı Müjdeyi Verdi: Kredi Kart Borçlarını O Banka Ödeyecek

Yapılan açıklamada kredi kartı borçlarını ödemekte zorlayan vatandaşa yönelik yeni bir düzenleme ve müjdeden bahsedildi. Bu müjdede, kart borçlarını ödeyemeyen problem yaşayan vatandaşların kredi kartları borcu için Ziraat Bankası tarafından borçların ödeneceği ve vatandaşların borçlarını Ziraat Bankası' na ödeme planlarıyla yapacağına yer verildi. 

Bu konuya yönelik yapılan açıklamada " Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımıza mevcut borçlarını daha kolay ödeyebilmesi için bir imkan sağlıyoruz. 

Ziraat Bankası aracılığıyla ödeme güçlüğü çeken vatandaşların borcu tek bir çatı altında toplanacak, Ziraat'ten alacağı kredi ile bu borcu kapatacak, aylık gelirine uygun bir şekilde bu borcu ödeyecek.

Ödeme kolaylığı sağlanmış olacak

Kredi kartı borçlarının ödenmesindeki en büyük problem gelirinden yüksek giderin olması ve bu borçların gelir gider dengesizliği nedeniyle ödenemiyor olması. Bu durum ortadan kaldırılarak vatandaşa ödeme kolaylığı sağlanmış olacak. 

Vatandaşlar mevcut borçlarını, gelirleri üzerinden ödeyerek aylık taksite bağlamış olacaklar. Her vatandaş kendi gelirinden bir borç yapılandırması almış olacak ve borçlarından kurtulma imkanı sunulacak. 

Milyonlarca vatandaşı sevindiren müjdeli habere yönelik çalışmaların yakın zamanda tamamlanıp, kamuoyuna duyurulması amaçlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2019, 20:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER