TBMM Genel Kurulunda Yetki Kanun Tasarısı kabul edildi

Bakanlar Kurulu kararı, İcra Vekilleri Heyeti Kararı, Bakanlar Kurulu, tüzük, Bakanlar Kurulu Yönetmeliği, Başbakan, Başbakanlık, Hükümet, Başvekil, Başvekalet, nizamname, sıkıyönetim, Kanun Tasarısı gibi ibareler değiştiriliyor veya yürürlükten kaldırılıyor.

TBMM Genel Kurulunda Yetki Kanun Tasarısı kabul edildi

6771 sayılı Kanunla Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Yapılan Değişikliklere Uyum Sağlanması Amacıyla Çeşitli Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Konusunda Yetki Kanun Tasarısı TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. 
16 Nisan 2017'de yapılan referanduma ilişkin bazı düzenlemeler, kabul edilen tasarıyla birlikte hayata geçirilecek. Kabul edilen tasarıyla kamu kurum ve kuruluşlarının görev ve yetkileri düzenleniyor. Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde yer alan Bakanlar Kurulu kararı, İcra Vekilleri Heyeti Kararı, Bakanlar Kurulu, tüzük, Bakanlar Kurulu Yönetmeliği, Başbakan, Başbakanlık, Hükümet, Başvekil, Başvekalet, nizamname, sıkıyönetim, Kanun Tasarısı gibi ibareler değiştiriliyor veya yürürlükten kaldırılıyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018, 21:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER