İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değişti

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü değişti. Ömer Faruk Yelkenci'nin yerine Tokat Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı getirildi.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Değişti

LEVENT YAZICI KİMDİR?

1988 senesinde Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinden, 2000 senesinde İnönü Üniversitesi Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümünden mezun oldu. 

2006 senesinde, İnönü Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. 1989-2011 seneler arasında farklı illerde öğretmenlik, eğitim yöneticiliği ve eğitim müfettişliği/başkanlığı görevlerinde bulundu.

İstanbul’da Eğitim Müfettişleri Başkanlığı görevini sürdürürken 2012 senesinde Tokat iline Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Ulusal ve Yerel Düzeyde Öne Çıkan Eğitimi Geliştirme Çalışmaları

Performans Değerlendirme Çalışmalarında kriter belirleme ve Pilot uygulama için Rize proje grubu çalışmaları (2004)

Eğitim Müfettişi yeterliklerinin belirlenmesi için Bakanlığımız  EARGED merkez yapılan Ankara çalışması (2010 )

2009-2011 seneler arasında yapılan Tokat Eğitim Müfettişleri Başkanlığı görevi kapsamında; planlama ve uygulama çalışmaları ile özgün olarak geliştirilen Denetim Yeterliklerini Artırma Projesi” kapsamında  okul müdürlerinin eğitimi. 

2005-2011 seneler arasında yapılan il kalite geliştirme ekibi ve il kalite kurulu üyeliği görevleri ile kalite bilincinin okul ve kurumlarımıza kazandırılması çalışmaları kapsamında edinilen ulusal dereceler.

2013-2018 seneler arasında Bakanlığımız Yenilikçilik Ödülleri kapsamında ulusal düzeyde derece alan çalışmalar Okul müdürlerinin yaptığı farklı uygulamaların kendileri tarafından sözlü ve yazılı olarak sunulması, diğer okul yöneticileri için örneklik teşkil etmesi ve okul müdürlerinin yönetim okur-yazarlığına katkı sağlaması için yapılan Okul Yöneticileri Kongresi-2013 Öğretmenlerin materyal geliştirmelerinin desteklenmesi ve sınıf içi uygulamaların zenginleştirilmesi Bakanlığımızca yaygınlaştırılan “Ulusal Özgün Öğretim Materyalleri Geliştirme Çalışması.

2014-2018” Özel eğitimin güçlendirilmesi için geliştirilen “Özel Çocuklar İçin Özgün Projeler.

2015” Birleştirilmiş sınıflarda niteliğin geliştirilmesi için Tokat genelinde yapılan “Birleştirilmiş Sınıflar Birleşerek Büyüyor Projesi

Okuma alışkanlığının kazandırılması için Tokat genelinde yapılan “Okullu Okulsuz Okuyoruz Yazıyoruz” projesi 

Anne-baba yoksunluğu çeken öğrencilerin akademik yönden desteklenmesi için yapılan “Öğretmenimin Yüreği” projesi 

Öğrencileriminiz yazılım üretme ve kodlama becerilerini geliştirmek için Tokat genelinde yapılan “Bir Yazılım Masalı” projesi.

Öğrencilerimizin devamsızlıkların azaltılarak desteklenmeleri için Tokat genelinde yapılan “Öğrenci Dostu Okul” projesi

Milli ve manevi değerlerimiz kapsamında yapılan “Tek Yürek” projesi

Öğrencilerimizin okullarında spor, müzik ve halkoyunları çalışmalarına etkin olarak katılabilmeleri için yapılan “Okulumda Spor, Müzik, Halkoyunları” projesi

Yurt ve pansiyonlarımızda kalan öğrencilerimiz için hayata geçirilen “Yurdumun Değerleri” projesi

Okullarımızda ortak sınav haftaları, anlayarak hızlı okuma kursları, okul/ilçe öz değerlendirme günleri ve öğrenci devamsızlığının takibi bileşenleriyle uygulanan “ROTA” projesi

Ara sınıflarda olup okuma yazma güçlüğü çeken öğrencilerimize okuma-yazma becerisi kazandırılması için uygulanan “Bir Harf Bir İnsan” projesi

Öğretmen ve yöneticilerimiz arasında akademisyen ve lisansüstü çalışma yapan öğretmenlerimizin desteğiyle uygulanan Makale Paylaşım Günleri ve STEM uygulamaları.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2018, 20:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER