Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesine 9 Akademik Personel Alınacak

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesine 9 Akademik Personel Alınacak

Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına Dair Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince aşağıda unvanı, nitelikleri ve sayısı belirtilen kadrolara öğretim elemanları alınacaktır.

Duyuru Başlama Tarihi : 27 Mart 2019

Son Başvuru Tarihi : 10 Nisan 2019

Ön Değerlendirme Sonuçlarının Duyurulma Tarihi : 16 Nisan 2019

Giriş Sınav Tarihi : 24 Nisan 2019

Sonuç Açıklama Tarihi : 26 Nisan 2019

Başvuruda istenilen belgeler, diğer açıklamalar ve sonuçlar Üniversitemizin www.gop.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

1. Adaylar aynı başvuru takvimi içerisinde sadece bir kadroya başvurabilirler, birden fazlasına müracaat eden adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Hangi kadroya başvurduklarını dilekçede belirtmelidirler. (ilan no ile)

2. Başvurular kadroların açıldığı birimlere şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Posta ile yanlışlıkla farklı birimlere yapılan başvurulardan başvuru sahibi sorumludur.

3. Eksik ve imzasız - onaysız belgelerle yapılacak başvurular ile süresi içinde yapılmayanlar kabul edilmeyecektir. Posta ile yapılacak başvurular son başvuru tarihine kadar ilgili birime ulaşmalıdır.

4. Belgelerde onaylayanın adı soyadı, unvanı, mühür, tarih olmalı, bu bilgiler ve mührün okunaklı, onaylama tarihinin güncel olması gerekir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER