24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ANKARA'DAYIZ

Atanamayan öğretmenler eyleme hazırlanıyor. 24 Kasım öğretmenler gününde Ankara'da eylem yapacaklar. Bunun için imza kampanyası başlattılar.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ANKARA'DAYIZ


Bir önceki seçimlerde şubat ataması öncesinde kasım aralık atamalarının da yapılması bu yıl için umutları kamçılayan en önemli olgu. Kasım ya da Aralık için kesinlik var yada duyum var kimse diyemez ancak önceki yıllara bakarak umudumuz var diyebilir herkes.

Ancak atama oturduğunuz yerden gelmez arkadaşlar. Baskı şart,etkinliklere aktif katılım şart. En önemlisi 24 Kasımda Ankara’da olup sesimizi duyurmak.

Ek atama öncesi Ankara eylemi nasıl ki ses getirdi ve ek atamalar yapıldıysa 24 Kasım’da 1 Aralık ya da Şubat’ı getirebilir arkasından. Bu nedenle 1 ay öncesinden titiz bir hazırlık yaparak her yönüyle herkesin içine sinen bir eylem şart. Ancak unutulmamalı ki siyasetin bulaştırılmadığı bir eylem olmalı bu. Haklı iken haksız duruma düşmemeli kimse.

Eylem için bende varım diyenler ''onurum için Ankaradayım'' grubunada üye olsunlar. Eylem öncesi her şehirden katılım ve destek şart.
Ara atama konusunda her zaman destekçinizim. Bu onurlu mesleği yapma yolunda atamalar için Allah yar ve yardımcınız olsun.
 
Atanamayan Öğretmenler

 

Atama bekleyen öğretmenler seslerini duyurmak için 24 Kasım'da büyük bir eylem yapacaklar. İşte eylem ile ilgili olarak yapılan açıklama ve hazırlanan video.24 KASIMDA ANKARA'DAYIZ VİDEO 
Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER