ADALET BAKANLIĞI ATAMA SONUÇLARI

Adalet Bakanlığı atama sonuçlarını açıkladı.

ADALET BAKANLIĞI ATAMA SONUÇLARI

Adli/idari yargı adalet komisyonları merkez ve mülhakat adliyelerinde görev yapan personelin (Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü personeli ile yazı işleri ve idari işler müdürleri hariç) komisyonlararası naklen atanma talepleri; en son görev yaptıkları yargı çevresindeki hizmet süreleri, görev yaptıkları ve atanmak istedikleri yerlerdeki kadro ve ihtiyaç durumları göz önünde bulundurularak değerlendirildi. Belirlenen kriterlere göre, taleplere ilişkin sonuçlar açıklandı.

 

ATAMA SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Naklen ataması yapılan personelden talep tarihinden sonra ortaya çıkan mazeretleri nedeniyle vazgeçme talebi olanların, dilekçelerini Cumhuriyet başsavcılığı kanalıyla UYAP üzerinden en geç 22/07/2016 tarihine kadar Personel Genel Müdürlüğüne (Taşra Atama ve Nakil Şube Müdürlüğü) göndermeleri gerekmektedir. Anılan tarihten sonra Bakanlığımıza ulaşan vazgeçme talepleri dikkate alınmayacak.

Komisyonlararası naklen ataması yapılan personelin tebligatları ayrıca gönderilecek olup, tebligatların tebliğinden itibaren ilgililer görevlerinden ayrılabileceklerdir. Naklen ataması yapılan personelden mazeretleri nedeniyle derhal ayrılamayacak olanların en geç 15 Ağustos 2016 tarihine kadar görevlerinden ayrılmaları gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER