ASGARİ ÜCRETTE FLAŞ GELİŞME

Asgari ücrette flaş gelişme!

ASGARİ ÜCRETTE FLAŞ GELİŞME

Bugün açıklanması beklenen asgari ücret teknik çalışmaya takıldı.

Çalışma Bakanlığı'nın açıklamasına göre, teknik çalışma tamamlanmadığı için asgari ücret bir sonraki toplantıda açıklanacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkililerinin, rakamın bir sonraki toplantıda açıklanmasının beklendiğini belirtmesiyle, 2014'te geçerli olacak asgari ücret, yarın ya da 30 Aralık Pazartesi günü yapılacak toplantıda belirlenecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkililerinin, rakamın bir sonraki toplantıda açıklanmasının beklendiğini belirtmesiyle, 2014'te geçerli olacak asgari ücret, yarın ya da 30 Aralık Pazartesi günü yapılacak toplantıda belirlenecek. Asgari Ücret Tespit Komisyonunun dördüncü toplantısı Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda başladı. Bugün açıklanması beklenen 2014 yılında uygulanacak olan Asgari ücretin bir sonraki toplantıda açıklanması bekleniyor.
 
 
Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 5'i işçi, 5'i işveren, 5'i de devlet temsilcisi olmak üzere 15 kişi katıldı. Komisyonda işçi tarafını Türk-İş, işveren tarafını TİSK temsil ediyor.
 
Asgari Ücret Tespit Komisyonu bu yılki ilk toplantısını 6 Aralık'ta Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanlığında, ikinci toplantısını 18 Aralık'ta Türk-İş'te ve üçüncü toplantısını da 23 Aralık’ta Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunda (TİSK) yapmıştı.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkililerinin, rakamın bir sonraki toplantıda açıklanmasının beklendiğini belirtmesiyle, 2014'te geçerli olacak asgari ücret, yarın ya da 30 Aralık Pazartesi günü yapılacak toplantıda belirlenecek.
Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER