BAKAN DİNÇER PAZARTESİ ÖĞRETMENLERE NE ANLATACAK ?

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 4+4+4 sistemi ve Fatih Projesi'nin ayrıntılarının anlatılacağı mesleki eğitimin ilk gününde öğretmenlere hitap edecek.

BAKAN DİNÇER PAZARTESİ ÖĞRETMENLERE NE ANLATACAK ?
Pazartesi başlayıp cuma günü bitecek  mesleki eğitim kapsamında, Bakan Dinçer'in açılış konuşmasının ardından 12 yıllık zorunlu eğitim düzenlemesinin çalışma sistemi, yaşla ilgili sorular, okul öncesi uygulamaları, geçiş sistemiyle ilgili düzenlemeler ele alınacak.
MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin Karip ise ''Eğitim Sisteminde Yeniden Yapılandırma'' başlıklı dersi verecek. Aynı ders kapsamında mesleki/teknik eğitim ve yönlendirme, program ve müfredat, seçmeli dersler, hazırlık sınıfı, özel öğretim, fiziki yapı, ortaokullar ve okulların yönetimi ve öğretmenlerle ilgili sorular da tartışılacak.
 
İnternet üzerinden izlenebilecek
Eğitime ilköğretim kurumlarında görev yapan okul öncesi, sınıf ve branş öğretmenleri katılacak. Geçerli mazereti sebebiyle ya da teknik altyapısı olmayan köylerde görev yaptıklarından eş zamanlı eğitime katılamayan, ilköğretim kurumları öğretmenleriyle eğitime ilgi duyan diğer eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler, bu eğitimi daha sonra http://uzem.eba.gov.tr. adresi üzerinden izleyebilecek.
Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2012, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
osman
osman - 12 yıl Önce

Ülkede heyecan,güzellik,ideal kalmadı.Hepsini bitirdiler.Çok yazık.

SIRADAKİ HABER