MEMURA REKOR PROMOSYON !

Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde görev yapan memurlara rekor promosyon parası ödenecek.

MEMURA REKOR PROMOSYON !
Türk Sağlık-Sen’in katıldığı ihalede, Halkbank’ın en yüksek teklifi vererek aldığı promosyon anlaşmasına göre üniversitenin idari ve akademik personeli kişi başına 2 bin 350 lira alacak

Türk Sağlık-Sen’in Kayseri Erciyes Üniversitesi çalışanları adına katıldığı banka promosyon ihalesinden re kor teklif geldi.

Halkbank ya pılan ihaleyi kaza nırken 3 yıllığı na yapılan anlaşma sonucunda memurlara 2 bin 350 TL promosyon para sı ve ri - lecek. Bu kapsamda üniversite de çalışan 4 bin 651 personelin alacağı promosyon para ları 1 defa da Şubat 2013’te peşin olarak ödenecek.

Yeni gelen de alacak

Kurumda çalışan memurlara ve ri lecek promosyon para sı anlaşma gere ği şubat ayına kadar atanacak memurlara da ve ri lecek.

Bu kapsamda kuru ma da ha sonra atanacak veya tayinle gelecek memurların promosyon para ları da ya pılan anlaşma ile garantiye alındı.

Buna göre dağıtılan miktarın 3 yıllık süreye oranlanmak suretiyle geriye kalan süre hesaplanarak, promosyon miktarı banka tara fından kurumda göre ve başlayan memurların hesabına yatırılacak.

Uzun mücadele verdik

Yapılan anlaşma ile ilgili bir değerlendirme yapan Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, çalışanların ücretleri dolayısıyla elde edilecek gelirin, çalışanların hakkı olduğunu söyledi. Bu konuda uzun süreli mücadeleler verdiklerini anlatana Kahve ci, “Promosyon paralarının çalışanlara ödenmesini sağladık. Kayseri’de de üniversite şubemiz katıldığı promosyon anlaşmasında çalışanların rekor bir promosyon ücreti almalarını sağladılar” diye konuştu.


BUGÜN GAZETESİ
Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER