ÖĞRETMENİN EK DERS ÜCRETİNE ZAM

Bayram öncesinde anlaşmayla sonuçlanan toplu sözleşmenin metni, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre öğretmenlerin ek ders ücretlerine yüzde 15 zam geldi.

ÖĞRETMENİN EK DERS ÜCRETİNE ZAM
 
Memurlar, memur sendikaları ve hükümet arasında gerçekleştirilen ve çözüme kavuşan toplu sözleşme masasından öğretmenlere de güzel haberler çıktı.
 
EK DERS ÜCRETİ ARTTI
 
Eğitim sektöründe çalışanlarla ilgili de iyileştirmeler yapıldı. Buna göre; öğretmenlerin öğretim tazminatları artarken, yüksek lisans sahibi olanlara ek ders ücreti yüzde 15 fazla verilecek. Yine meslek öğretmenlerinin tazminatları da artacak. (kaynak: memurhaber.com)

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
ayyıldız
ayyıldız - 11 yıl Önce

Allah aşkına ek derslere %3 bile zam gelmediğini bile bile her site neden bu haberi yapıyor?

Bay mevzuat
Bay mevzuat - 11 yıl Önce

Arkadaşlar, bir haber yaparken iyi okuyunuz lütfen. Bu zam dediğiniz uygulama (idereciler hariç) yüksek lisans mezunu öğretmenlere yönelik, üstelik geçen yıl getirilen bu yıl yalnızca tekrar yazılan bir zam cümlesi.

Çanak Yalayıcılar  ...
Çanak Yalayıcılar ... - 11 yıl Önce

Eee hükumetin çanağı yağlıdır yala yala tadından yinmez ... habercilere de ağız tadı lazım ... Yala yala bitmez bu çanağın yağı ...Sınıfçılar hala bile 18 saat derse girme zorunluluğu var hatırlatayım. Ayrıca nerde %15 zam ... ha !

NUH YALÇIN
NUH YALÇIN - 11 yıl Önce

Arkadaşlar, biz size güveniyor ve sitenizi takip ediyoruz. Bu haber, magazin haberi gibi olmuş. Başlıkla içerik çok farklı. Bu şekilde habercilik yapacaksanız sizi takip etmekten vazgeçeceğim. Saygılarımla.

serkan akdemir
serkan akdemir - 11 yıl Önce

yazık!!habere bak sanki tüm öğretmenlere zam gelmiş!!biraz ahlaklı olun birazzzzzzzzz

metin narin
metin narin - 11 yıl Önce

Yanlis haber.. yuzde 15 doktora icin.. metinde de yaziyor zaten.

ayyıldız
ayyıldız - 11 yıl Önce

lütfen kaldırın şu haberi...

örtmen
örtmen - 11 yıl Önce

Yalan söylüyorsun! yalannnnn.. (kadir abiden alıntı) Çat tokadı basamadık sayfaya. köşeden sayfayı kapat deyip çat kapattık :)


SIRADAKİ HABER