TAMAM UNUTULMADI OLSUN,AMA HESAP DA TUTMADI

Ahmet Gündoğdu, "Enflasyon farkının unutulmadığını" söylüyor.... Unutmadınız ama hesaplar da tutmadı.

TAMAM UNUTULMADI OLSUN,AMA HESAP DA TUTMADI

1 yıldan uzun bir zamandır yaptığımız haberlerde, 2014 yılı için imza atılan anlaşmanın iyi olmadığını belirtmekteyiz.

2014 yılı enflasyonunda öngörülemeyen artışla birlikte anlaşmanın yetersizliği ayan beyan ortaya çıkınca, bir süreden bu yana Memur Sen ve onun şahsında Ahmet Gündoğdu'ya, enflasyon zammı talep etmeleri konusunda çağrıda bulunmaktayız.

Son olarak geçen hafta yaptığımız haberde, enflasyon zammının alınmaması halinde, 2014 yılının, 13 yıllık toplu sözleşme/görüşme tarihinin en kötü yılı olacağına dikkat çektik.

Bu haber ve çağrılar sonrasında, Gündoğdu bugün gazetecilere bir açıklama yaptı ve "Enflasyon farkı unutulmadı" dedi.

Eflasyon farkını unutmadıklarını, bilinçli davrandıklarını belirten Gündoğdu'ya, bir çok üyemizin hatırlattığı üzere, günümüz deyişiyle "Yaw he he"deyip, alaya almak istemiyoruz. Ancak bu inat ve "dediğim dedik, çaldığım düdük" duruşu ile konuyu ara ara gündemine taşıyan Zaman ve Bugün Gazeteleri üzerinden 'Paralale bağlama' masalını artık kimseyi yutmuyor.

Şu gerçek değişmiyor:

1- 2014 yılı hesapları tutmadı.

2- Bunu söylemeniz veya gündeme getirmeniz gerekiyor. Hadi sizden başka herkes kör muhalefet yapıyor, siz ise "çay içerek" bilinçli muhalefet yapıyorsunuz. Tıklayın Bari üyelerinizin beklentileri mucibince, talepleri gündeme taşıyın.

3- Türkiye'de, sadece siz kaldınız bu gerçeği ifade etmeyen.  Bir tek siz mi, doğruyu biliyorsunuz?
      

Memurlar.Net
Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
MEHMET
MEHMET - 9 yıl Önce

HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ AHMET GÜNDOĞDU....ALLAHU TEALE ŞÖYLE DER : "KUL HAKKIYLA YANIMA GELMEYİN"....SİZ ÇOK KUL HAKKI YEDİNİZ. HAKKIMIZ HARAM OLSUN

SIRADAKİ HABER