VAKIF UZMAN YARDIMCISI ALINACAK

Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü, vakıf uzman yardımcısı alacağını açıkladı.

VAKIF UZMAN YARDIMCISI ALINACAK
10 vakıf uzman yardımcısı alınacak
 
Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı yarışma sınavıyla 10 adet vakıf uzman yardımcısı alacak. Başvurular, 1 Kasım’da sona erecek.
 
Vakıf uzman yardımcısı alımıyla ilgili ilan Resmi Gazete’de yayımlandı. Adayların sınava girebilmesi için, ÖSYM tarafından 7-8 Temmuz 2012 ve 6-7 Temmuz 2013 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında (KPSS) 70 ve üzeri puan almış olması gerekecek. Son sıradaki adayla, aynı puanı almış adaylar da sınava katılmaya hak kazanacak. Başvurular, 1 Kasım 2013 tarihi mesai saati bitimine kadar İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına yapılacak. Bu süreden sonra yapılacak başvurular, postadaki gecikmeler veya eksik belgelerle yapılmış olduğu yahut gerçeğe aykırı beyanlar içerdiği anlaşılan başvurular dikkate alınmayacak.
 
 
YAPILACAK DEĞERLENDİRMEDE OSMANLICA BİLEN ADAYLAR TERCİH NEDENİ SAYILACAK
 
Sınava katılmaya hak kazanan adayların, 2-6 Aralık 2013 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde fotoğraflı sınava giriş belgesini imza karşılığı şahsen almaları gerekecek. Yazılı Sınav 8 Aralık 2013 tarihinde yapılacak. Sözlü Sınav ise, yazılı sınavı kazanarak sözlü sınava girmeye hak kazananlara ilişkin liste ile sözlü sınavın tarihi, saati ve yeri ayrıca duyurulacak. Adayların başarılı sayılabilmesi için gerekli puanın hem yazılı hem de sözlü sınav için en az 70 olması gerekecek. Yarışma sınavı başarı notu iki notun aritmetik ortalamasından oluşacak. Yazılı ve sözlü sınav sonuçlarına göre yapılacak değerlendirmede Osmanlıca bilen adaylar tercih nedeni sayılacak.

MİLLİYET
Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2013, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER