Ali Yalçın’dan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş'a Ziyaret

Eğitim Bir-Sen Genel Başkanlığına yeniden seçilen ve aynı Zamanda Memur-Sen Genel Başkanı olan Ali Yalçın, son dönemlerde özellikle yaptığı başarılı çalışmaları ile öne çıkan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş'a ziyarette bulundu.

Ali Yalçın’dan Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş'a Ziyaret

Memur-Sen Genel Başkanı Sayın Ali Yalçın, beraberindeki Memur-Sen heyeti ile birlikte, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyfullah Okumuş’ u makamında ziyaret etti.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleşen ziyarette Memur-Sen Genel Başkanı Sayın Ali Yalçın, Sayın Okumuş’ a hayırlı olsun temennilerini belirtti.

Ziyaret sırasında ,İl Müdürü Sayın Okumuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sayın Ali Yalçın'a ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Birim amirlerinin de hazır bulunduğu ziyarette Aydın’ a hali hazırda devam eden ve yapılması planlanlanan eğitim çalışmaları konularına ilişkin bilgiler verilerek, istişarelerde bulunuldu.

Ziyaret sonrası twitter hesabından yaptığı açıklamada “Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Seyfullah Okumuş’u makamında ziyaret ettik.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde büroları ziyaret ederek mesaideki arkadaşları selamladık.

Talep ve beklentilerini aldık. Sn.Okumuş’a ilgi,nezaket ve misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum.” Şeklindeki ifadeleri ile memnuniyetini dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER