AMASYA MİLLİ EĞİTİM A.Ş (AİLE ŞİRKETİ)

AMASYA MİLLİ EĞİTİM A.Ş (AİLE ŞİRKETİ)
AMASYA SAHİPSİZDİR. ÜÇ BEŞ KİŞİNİN HEVESLERİ VE NEFİSLERİ İÇİN HERŞEY ALTÜST EDİLMİŞTİR.
 
 Yaşananlar skandal boyutundadır:

1 )Eğitim Bir Sen Taşova İlçe Temsilcisi ve Özkan Ağış İlkokulu Müdürü Salih Zeki Gültekin’in eşini İŞKUR elemanı olarak kendi okulunda çalıştırdığı yönünde şikâyetler ulaşması üzerine BİMER den bilgi istedik cevap alamadık. Şikâyetlerin yoğunlaşması üzerine bugün Sayın Taşova Kaymakamı ile telefonda görüştüm, “olabilir, bunda ne var, buna ne yapabiliriz, İŞKUR elemanlarını okul müdürü belirlemiyor ki "dedi. “Bende "kendi okuluna almış, odasının temizliğini de eşine vermiş diyorlar" deyince bunu bir araştıralım dedi.
 2) Amasya Milli Eğitim Atama Şube Müdürlüğüne bakan Abdürrahim Yığman'ın eşi hiç idareciliği olmadığı halde Amasya Lisesine müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.
 3)Amasya Vergi Dairesinde memur iken Büro Memur Sen Başkanı olduktan sonra Sosyal Hizmetlerde Şube Müdürü olan Yusuf Uludağ'ın eşi hiç idareciliği olmadan Amasya Kumru Hatun Anaokuluna müdür olarak görevlendirildi.
 4) Memur Sen İl Temsilcisi Recep Eliaçık'ın eşi Amasya Sabuncuoğlu Şerefettin Eğitim Araştırma Hastanesi Turizm Otelcilik Müdürü olarak atandı.
5) Amasya Eğitim Bir Sen Kadın Kolları Başkanı Yeşilırmak Ortaokuluna müdür olarak atandı.
6) İl Milli Eğitim Müdürünün eşi Halk Eğitimde öncelikli ve ayrıcalıklı usta öğreticiliğe devam ediyor.
 Daha neler neler...
 Kamuoyunun takdirine....
 
KAMİL TERZİ
TÜRK EĞİTİM SEN AMASYA ŞUBE BAŞKANI
Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER