BABASININ İZİNDE OLAN ESED ZALİMİNE LANET OLSUN

1982’de Hama’da on binlerce insanı kimyasal gaz kullanarak katleden Hafız Esed’in mirasını devralan eli kanlı Beşşar Esed;

BABASININ İZİNDE OLAN ESED ZALİMİNE LANET OLSUN
Şam’ın Doğu Ğuta, Ain Tarma, Cobar, Muaddamiye, Zamalka ve Batı Ğuta bölgelerinde kimyasal silah kullanarak, ilk belirlemelere göre, 1300’den fazla insanı, çocuk, yaşlı, kadın demeden katletmiştir. Saldırılarda yaklaşık 3500 kişi ise yaralanmıştır.
 
 
 
Yoğun roket, havan ve topçu bombardımanının yaşandığı bölgede çok sayıda sağlık personeli ve gönüllünün de katledildiği ifade ediliyor. Sârin gazının kullanıldığı bilgisinin kamuoyuna yansıdığı katliamda; kimyasal maddeye maruz kalan insanlarda nefes darlığı, kusma, göz bebeklerinde küçülme gibi belirtilerin görüldüğü, gaza maruz kalanların çok kısa sürede öldüğü belirtiliyor.
 
Devlet terörü ile dünyanın gözü önünde kimyasal gazlarla katledilen Suriye halkına karşı duyarsız kalan bütün devletleri ve uluslararası örgütleri kınıyor; babasının ve Hama katliamını bizzat yöneten Amcası Rıfat Esed’in izinde olan eli kanlı Beşşar Esed’in, mazlum Suriye halkına ve masum çocuklara karşı ölüm kusmasını lanetliyoruz.
 
“Kimyasal silah bizim kırmızı çizgimizdir” diye açıklama yapan çizgisiz ve ilkesiz ABD başta olmak üzere, katliama sessiz kalan bütün devletleri ve Suriye’de devlet terörüne yardım eden İran’ı kınıyoruz. 
 
Memur Sen
Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2013, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
SAMSUNDAN
SAMSUNDAN - 11 yıl Önce

ASIL BEN MEMUR-SEN İ KINIYORUM.ESATIN YAPTIĞI KESİNLEŞMEDEN KAMOYUNU BİRİLERİNİN ÇIKARI UĞRUNA YÖNLENDİRDİĞİ İÇİN.

Ahmet sözümert
Ahmet sözümert - 11 yıl Önce

Nasılda buldular hemen kimin yaptığını... yaşa be akilim...

SIRADAKİ HABER