BİRİLERİNDE PİŞKİNLİK TAVAN YAPMIŞ

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, dün yapılan KPDK toplantısında gündeme gelen 4-C’liler konusu, Toplu sözleşmede alınan ve halen uygulanmayan 21 madde ve yaklaşan yeni toplu sözleşme dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu ...

BİRİLERİNDE PİŞKİNLİK TAVAN YAPMIŞ

   
    KPDK toplantısında, ,"YUVARLAK KARARLARA İMZA ATARSANIZ, ŞİMDİ DE BÖYLE YUVARLANIRSINIZ." ifadelerini kullandığını belirten Genel Başkan Koncuk, “Ancak pişkinlik tavan yapmış” dedi.
 
Koncuk değerlendirmesinde; 

KPDK'da 4-C’lilerin 23 bin olmadığını, emeklilik sebebiyle bu sayının çok daha az olduğunu söyledik ve kadro inşallah size nasip olur dedik. 

Sayın Müezzinoğlu, 4-C'ye kadro konusunda olumsuz bir kanaat belirtmedi, ancak bir taahhütte de bulunmadı. TİS kararı görmezden gelinemez. 

TİS 1 Ağustos 2017'de tekrar yapılacak.2015'de alınan 21 kararın o tarihe kadar uygulanmaması 2017'de yapılacak TİS'e gölge düşürecektir. 

Dün KPDK'da birilerine ifade ettim, "YUVARLAK KARARLARA İMZA ATARSANIZ, ŞİMDİ DE BÖYLE YUVARLANIRSINIZ." dedim, ancak pişkinlik tavan yapmış. 

Ucu açık kararlar alırsınız, tribünlere oynarsınız, umut dağıtırsınız ama gerçekler er veya geç ortaya çıkar. Ancak yüzünüz kızarır mı bilmem.

Akif ne güzel söylemiş,"Şark’a bakmaz, Garb’ı bilmez, görgüden yok vayesi,
Bir kızarmaz yüz, bir yaşarmaz göz bütün sermayesi”

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER