BÜRO MEMUR-SEN'DEN ÜYELERİNE BÜYÜK KAMPANYA

Türkiye’de ilk defa evde okul sistemini tablet bilgisayar içerisinde ücretsiz olarak sunan Büro Memur-Sen FATİH Projesini uygulamaya başladı

BÜRO MEMUR-SEN'DEN ÜYELERİNE BÜYÜK KAMPANYA

 Büro Memur-Sen, yaptığı anlaşma ile içinde binlerce kitabın yer aldığı tablet bilgisayarı üyelerine kazandıracak.
Genel yetkili sendika olan Büro Memur-Sen, bir yandan kamu çalışanlarının sorunlarını çözmeye çalışırken diğer yandan da üyelerine yönelik projeler üretmeye devam ediyor.

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim masrafları artan kamu çalışanlarının sıkıntı çekmemesini amaçlayan Büro Memur-Sen, Akıllı Ajans’la anlaşma yaparak videolu eğitim, karşılıklı etkileşim, sanal sınıflar, uygulamalı eğitim, öğren/öğret ve basit görseller ile butonlar kullanılarak eğitime hızlı ulaşım gibi modüllerinin yer aldığı eğitim sistemini 12 ay boyunca üyelerinin okuyan çocuklarına tahsis etti. Büro Memur-Sen bununla birlikte Fatih Projesi ve milli eğitim misyonunun temel eğitim donanımı olan tablet bilgisayarı da üyelerine ADSL aboneliği yoluyla ücretsiz sundu.

Anlaşmanın sözleşmesi Büro Memur-Sen genel merkez binasında, Genel Başkan Yusuf Yazgan ve Akıllı Ajans Arge Proje Danışmanı Mustafa Yurteri arasında imzalandı.

Anlaşma ile;
- 120 TL değerinde 1 yıllık EVDE OKUL ONLINE EĞİTİM sistemi,
- EXPER ANDROID 7” TABLET PC,
- 140 yayınevine ait 4000 çeşit kitapta %50 ’ye varan indirim 
- Yerli üretim bilgisayar ürünlerinde %20 ekstra indirim
avantajları ADSL 12 AY internet aboneliği karşılığında ücretsiz sunuluyor.

Büro Memur-Sen üyeleri, şubelerin ve il temsilciliklerinin bir hafta içerisinde dağıtacağı “Akıllı Eğitim Doping Kart” üzerindeki aktivasyon kodu ve şifresini www.onlineogretmenim.com adresinden ADSL veya 3G mobil internet ön kayıt formunu doldurarak kampanyaya katılabilecek.

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2012, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER